Jump to content

sepuko

Members
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8T Quattro

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

sepuko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, За А4 B5 1.8T(APU) quattro. Имам проблем от известно време, когато карам малко по-продължително и двигателя загрее добре ми светва предупредителната лампичка за нивото на хидравличната течност. Течност обаче си има, казанчето е пълно и не тече от никъде Лампичката спира да свети в момента в който просто вдигна предния капак. Някой да има представа къде точно е проблемът?
  2. Благодаря на всички за отзивите, сега съм още по-позитивно настроен към този модел. Само късмет да имам с намирането, комай рядко се предлага, особено с quattro.
  3. Здравейте колеги, Много скоро може да ми потрябва по-голяма кола. Спрял съм се на тази А6 Quattro Avant 2.4i 4f/c6 защото до колкото разбирам има възможност да се инсталира и нормален газов инжекцион. Не се води FSI, които до колкото разбирам имат проблемна, скъпа и не много икономична конверсия. Въпросът ми е има ли някой впечатления от този модел като автомобил на старо. Надеждни ли са, какви особености имат, може ли в България нормално да се инсталира газов инжекцион на такава.
  4. Има и пропан-бутанови уредби за дизелови двигатели и се поставят в София. Тъйкато няма запалителни свещи няма как да се избегне подаването на дизелово гориво поне за възпламеняване на сместа. В празни обороти работи само на дизел, докато под товар се променя съотношението дизел:газ до 1:3 . Днес дизеловото гориво е 2.53 лв. за литър, докато пропан-бутанът е 1.35. Ако реализираш до 50% икономия на дизел заменяйки с газ и имаш сравнително икономичен среден разход от 6л/100км и караш да кажем скромните 15 000 км на година, би имал 535 лв. икономия в гориво. Ако караш в по-благоприятни режими и на по-дълги разстояния, спестяванията годишно могат да стигнат или да надхвърлят цената на инсталацията.
  5. Точно това беше проблемът, отидох в сервиз и ми го оправиха. Благодаря много колега!
  6. Колега, това е добра идея, благодаря, само не съм сигурен дали ще го разпозная това. Със сигурност ще погледна. Надявам се да се вижда. Ако не ти е проблем и имаш време дали можеш да изровиш снимка на детайла и как седи в отсека?
  7. Колеги, Трябва ми сервиз в който могат да ми кажат откъде ми изтича антифриза, защото в момента положението просто не е добре. Колата е А4 B5 1.8T Quattro код APU В Понеделник следобеднивото беше точно на чертата на минимума, вчера следобед беше на 3-4 см. над долния маркуч. За предпочитане такъв сервиз, в който могат да правят нещата прецизно и бързо, пък ако ще и скъпо, само да ми кажат какъв точно е проблема. Всеки път разходката до сегашния сервиз ми е 30км. , а последния път даже я оставих за 3 дни там и без резултат. За този проблем съм ходил там вече около 4 или 5 пъти. Ако сервиза е и някъде близо до квартал Полигона-още по-добре.
  8. http://virtualnazona.com/categories.php?CategoryID=59&page=3 + http://www.maplin.co.uk/wireless-pc-to-stereo-audio-transmitter-104993 предполагам, че търсиш безжично предаване на сигнала и както виждам търсиш нещо с максимум 2 сателита. Недостатъкът на тая система е, че сателитите покриват и ниските и са по-обемисти. Но пък усилвателя е изнесен извън резонаторната кутия.
  9. Вижте показанията на B5 1.8T AJL . Той е такъв.
  10. Ако ще го мъчиш-Samsung Galaxy X-Cover: http://get.bg/product_info.php?cPath=1365_74&products_id=77138 .
  11. sepuko

    хидравлична рейка

    Истината е, че на рейка втора употреба не можеш да ? знаеш състоянието. Ако твоята е тотално почупена и неподдаваща се на рециклиране, тогава си струва да вземеш втора употреба и да я рециклираш преди да си я сложиш в колата(много отгорорен елемент е, за да пропуснеш). Ако не е толкова зле, то рециклирай си твоята.
  12. Аз карам с Vredestein Hi-Trac 2 точно с този размер. Никакви оплаквания нямам, добре се държат и на сухо и мокро. Цената трябва да е в този диапазон(до 130). Аз лично ги взех с голямо намаление от "Европа" миналата година. Виж тук: http://bg.febishop.eu/gumi/vredestein/hi-trac-2-195-65-r15-91-h
  13. Коя година е първата регистрация?
  14. Проблемът изцяло изчезна като залепихме тая клапа. Сега просто чакам да ми донесат нова щото за такъв отговорен елемент не ми се разчита на лепено.
×
×
  • Create New...