Jump to content

bomini

Members
  • Мнения

    949
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bomini

  • Рожден ден 21.07.1980

Друго

  • Kaра
    A4 B6 1.9TDI Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София/Видин

Последни посетители

2241 профилни разглеждания

bomini's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. bomini

    Color fis display audi a4 b6

    Ей, супер, ще ъпгрейдна и аз. Благодаря, че писа.
  2. bomini

    Color fis display audi a4 b6

    Деба, чак сега прегледах темата, а си смених акумулатора вече 😁 Значи дисплейчето го точи за 2 дена като не я карам... Значи ако downgrade-на на b31 ще се оправи, така ли? @CVT, ти downgrade-на ли на предишната версия и дали се оправи проблема с акумулатора?
  3. Аз съм оправял такъв проблем при мен. Намираш тръбичка, която влиза плътно в гофрирания маркуч за пръскалките, а отгоре слагаш термошлаух.
  4. bomini

    Трудно включва задна

    Не ми се е случвало от доста време, даже съм забравил за това. Не знам от какво е било породено тогава, но явно се е оправило ... засега.
  5. Здравейте, имам въпрос относно почистване на изпарителя на климатика. Ако си взема спрей-пяна, който се използва като на клипчето: Като се махне филтъра за купето, има ли начин да стигне до изпарителя (evaporator), за да се напръска или трябва повечко разглобяване под жабката? Някой да е правил това упражнение?
  6. bomini

    Заключена врата

    Може да пробваш и през някой авто-ключар. Имат си начини за отваряне на заключени коли...
  7. Клима-панела пада като го бутнеш отвътре. За целта трябва да махнеш музиката първо.
  8. Щом има капки, търси причината. Не знаеш до кога ще са 1-2 капвания.
  9. Мисля че проблемът е в увисването на пода на багажника, с което капака слиза надолу и бравичката не си достига езичето.
  10. bomini

    Color fis display audi a4 b6

    Поне от дадения линк https://www.drive2.ru/o/MultiMFA и доколко си спомням руския, има линк към архив на блога и предупредеждение, че може да има неактулна информация. Линк към нов сайт не видях на пръв и втори поглед Иначе и аз смятам, че е прекалено скъпо за тази екстра.
  11. bomini

    Color fis display audi a4 b6

    Тука е важно да се спомене, че устройството което обсъждате не носи екстра "цветен дисплей"!!! Това е модул, който позволява допълнителна функционалност на вече наличния дисплей цветен или червен. Идва едно блокче с няколко кабела, което свързваш към наличното табло и се прави еднократна адаптация, за да тръгне. Като посетиш линковете се вижда: - руснаците не поддържат вече страницата - немският вариант е поевтинял - 226 EUR - полският - 239 EUR
  12. bomini

    Ауди A4 B6 подложки

    Пиши на @Raino, поръчвал съм ги от него.
×
×
  • Create New...