Jump to content

ivo v8 Q

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    koeto audi mi zapali

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ivo v8 Q's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за изчерпателния отговор, Тя сега въобще не пали на бензин, преди палеше трудно, новите дюзи на BOSCH са си с О пръстените на тях, Тези дни погледах в тубата клипчета за тези ремонти и добих представа, че направо се издърпват, А това легло на дюзата ако е спукано/счупено намира ли се на пазара защото дюзите ги намерих трудно?
  2. Здравейте, искам да попитам и разбера от опитните и знаещи, Каква е последователността при смяна на инжекторите на моя двигател ACE?
  3. Здравейте,желая №251 .град София тел 0888 816 814 Иво.Благодаря.
  4. Този модул от снимката от къде го взе и каква е цената.
  5. колега на схемата от линка,там където е ключето се слага нормално затворено реле.При вкючване на габарити взимаш + кабела след ключа и го подаваш на релето да прекъсне у-вото.по този начин се избягва едновременна работа на къси и дълги. http://www.elimex.bg/userfiles/editor/image/far.jpg Може да е полезно и на valentino76bs
  6. много яко е било блгодарение на неколцина клубни маниаци. не знаех затози събор до днес и ме беше много яд че не сам присъствал ,а щях да дойда с модел V8
×
×
  • Create New...