Jump to content

Stefan_

Members
  • Мнения

    105
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Stefan_

  • Рожден ден 20.09.1990

Друго

  • Kaра
    MB C-Sport

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Stefan_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това с player-a и на мен ми направи впечатление...тоя афтърмаркет седи някак грозно ама пък поне има място за флашка, а аз като пътувам обичам да слушам музика, та може и да има някаква положителна страна, макар че не знам как ще се справя с озвучението като цяло. В крайна сметка ще отида да й хвърля едно око на колата...не ми хареса, че няма подлакътник, но пък едва ли е проблем да купя един и да го сложа в последствие ако колата е читава.
  2. Здравейте, насочил съм се към дадения модел - http://www.cars.bg/c711977 - няма да пиша излишни редове, бях се насочил към дизел, но не карам много, а и четох какво ли не за 2.0 ТДИ. Този мотор как е? Не мога да открия много мнения за него. От към вървеж предполагам ще е добре, предишното ми ауди беше а3 1.6, така че определено ще ми се стори по-бърза тази. Всяко мнение за конкретната обява би ми било от полза - цена, впечатление по снимки до колкото е възможно и т.н, тъй като в Събота мисля да отида да я гледам. Благодаря предварително!
  3. Здравейте, колеги, дойде времето да си сменя А3-ката (1.6 101кс) и да си взема нещо по-ново. След известен период на лутане и разглеждане на други марки, реших, че май отново ще избера Ауди, и си харесах 2 Sportback, по конкретно тeзи: http://www.mobile.bg/11395232431859843 http://www.mobile.bg/11406210983266346 До сега не съм карал дизел никога и честно казано предпочитах да е бензин, но просто 200 коня турбо ми се струва, че поддръжката и разхода ще е доста солен. Иначе карам под 10 000 км годишно. Двигателят на горната обява е 2.0ТДИ 140 коня, който е достатъчно често срещан...четох из форума, че комбинацията му с автоматична скоростна кутия определено не е за предпочитане, а и аз съм фен на ръчката, та поради тази причина държа да е с ръчна скоростна кутия. Та въпроса ми е тази комбинация добра ли е - 2.0ТДИ с ръчна скоростна кутия, какво евентуално мога да очаквам като проблеми от този двигател, защото честно казано информацията е толкова много, че вече се обърках, та ако някой може с 2-3 реда да нахвърля преки впечатления ще съм много благодарен. Иначе избрах точно тази обява, понеже ми е от града, а и колицата е регистрирана...след доста обикаляне по автосалони се убедих, че 90% от джамбазите са супер нагли и прости и по-голямата част от колите са пълни боклуци, та предпочитам да взема кола от частно лице с надеждата, че може би ще е по-читава и поддържана. Благодаря предварително на всички за отговорите. Все пак може да преложите и някоя друга кола в този ценови диапазон...на 23 години съм и за това гледам нещо, което да има малко по-младежки вид. Благодаря предварително за отговорите. PS; сложил съм 1 S в повече в заглавието по грешка
  4. и при 4-ка има осезаема разлика, доста по-бързо реагира.
  5. Office Plus или ако ползваш Google Drive и качваш офис документи, които искаш да едитваш или търсиш в тях - Quickoffice.
  6. На мен проблема с нотификейшъните ми се оправи сам, предполагам има нещо общо с това, че половината свят ъпдейтва, та се получават някакви странни явления. Честно казано за сега върви доста добре 7-цата на айфон 4, с предишните версии беше по-зле (бетите), дори като бях с Голд версията ми се струваше, че лагва повече, въпреки, че уж е едно към едно с официалната, та може и да си втълпявам.
  7. Някой да има проблем с нотификейшъните? Нито фейсбук, нито Gmail, а уж всичко е настроено да ги показва... (за iPhone 4 става дума).
  8. Линк за сваляне, само си намери модела.
  9. Пак се включва времето като слайднеш, просто го пише, а не е с иконка както преди.
  10. Аз съм с 4 и качих 7-цата още от бета версиите...личното ми мнение е да не се качва 7-цата (на 4-ка). Не, че не върви, просто с 6.1.3 беше доста "по-мазно", което е разбираемо, имайки в предвид вече слабия хардуер на 4-ката. Разбира се, това е лично мнение, но ако нямах 100 неща в телефона, бих даунгрейднал на 6.1.3 пак
  11. Тоест си му дал акаунта, който ти е за Game Center-a, правилно ли разбирам, или има някакъв отделен, който се прави от играта?
  12. Аз съм с 4-ка и си изгубих оригиналното, поръчах си китайско от dx за 1.7$ доколкото помня, и до сега съм нямал проблеми, върши същата работа, съмнявам се за 3г да е по-различно.
  13. Грешка в ника - stefannn111 e, а не както съм написал по-горе
  14. Някой престраши ли се да играе с всичко на офф ? Ника в играта ми е stefan1111, ако искате може да ме добавите сравнително напред съм.
  15. Тоест в момента няма реално от къде да се свалят кракнати приложения, нали така?
×
×
  • Create New...