Jump to content

a4okara

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B7 Avant

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

a4okara's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Преди няколко дни колата започна да ми тресе (при студен и топъл двигател), когато подавам малко по-рязко газ. При много бавно ускорение не се забелязва, само при средно и силно натискане на газта. Двитагелят е 2.0 ТДИ А4, 2007г 140 коня. Също забелязах, че при над 3000 оборота пресенето намаля, но имам огромна загуба на мощност. Какъв може да е проблема?
  2. Имах проблемите с палене на загрял двигател на същата кола. При мен се оказаха уплътненията на дюзите.
  3. Имах същия проблем, оказаха се уплътненията на дюзите.
  4. За пореден път звъня в сервиза на ауди и порше, за моя автомобил няма акция
  5. Кой е този Мишо и може ли да му се има доверие? Някой ако може да сподели личен опит? Просто искам да си оправя колата както му е реда, не да мина тънко.
  6. Проблема се състои в това, че на празен ход купето вибрира. Оборотите не се променят, само вибрация се появавя, понякога повече, понякога по-малко и то когато колата не е в движение. Ако подам малко газ вибрациите изчезват. В сервиза къдато ходя ми замериха дюзите, незнам точно какво беше, май налягане, и се видя че първата е много извън граници, 3та също, другите са ОК. Човека ми каза че проблема е сериозен и трябва или да се сменят или да се ремонтират. Та чудя се сега как точно да процедирам.
  7. 140 кс, А4 Авант 2007. В Порше казаха че за моята кола няма акция.
  8. Бах се обадил в сервиза и им казах номера на рамата. Как да проверя кой е кода на вдигателя ми с и кои дюзи е?
  9. 2.0 TDI, проверих за този двигател няма акция. И аз май съм се ориентирал към Бош, това ли им е сайта http://www.rebo-diesel.com ?
  10. Имам дънлопа, само че 225/45/16, нещо такова, 16 цоловите. За едно лято заминаха. Освен това с тях имам лош спирачен път на мокро и сухо. Не бих ти ги препоръчал в никакъв случай, купуваш континентал и си спокоен. Аз лично съм много доволен от Конти Спорт Контакт 5.
  11. Здравейте, имам проблеми с 2 от дюзите на Аудито и е време да се ходи на ремонт. Моля препоръчайте ми добър сервиз в хасковска или пловдивска област. Благодаря предварително
  12. Здравейте, смятам да сменям моето А4 2007-ма ТДИ комби с А6 с повече коне и автоматик. Новата кола не трябва да е повече от 20-25 хил. Иска ми се да има повече коне от сегашните 140 и мотора да е надежден. Като цяло дизела ме дразни заради гадната турбо дупка, не ми е удобен за каране и предпочитам да е бензин, като може да гори и повечко. Важното е да има комфорт и надеждност. Напоследък също не карам толкова много както преди и педимно градско, още една причина да е бензин. Кои модели, двигатели ще ми препоръчате? Какво мислите за Quattro-to?
  13. Колата ми е 140 коня. Незнам какво да правя, сигурно ще я закарам на някой друг сервиз да я прегледат и дано всичко да е ОК. Моля потребителите с такива мотори да кажат дали и при тях се наблюдава такова тресене, да знаем ако е нормално или не. На мен ми се струва че не е това нормалната работа на мотора, защото при повечето време с върви гладко, но като почне да тресе има осезаема разлика. И се случва само на празен ход при 900 оборота, като натискам газта върви много добре, без никакви забележки.
  14. Обадих се в Ауди Стара Загора и казаха че за моето купе няма акция. Трябва да я закарам на диагностика.
×
×
  • Create New...