Jump to content

mitaka359

Members
  • Мнения

    219
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    4G 3.0 BiTDI

Персонална информация

  • Локация
    Norway

Последни посетители

2009 профилни разглеждания

mitaka359's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. От години карам Nokian , зимни и летни а не само аз ( сигурно половин Норвегия кара с тази марка). Гумите са произведени в Финландия , ами доволен съм а и с познати с които съм говорил също са доволни.
  2. mitaka359

    Щека за маслото.

    Благодаря , ще потърся и поръчвам. (:
  3. mitaka359

    Щека за маслото.

    Здравейте . Знам че тези коли нямат щеки за маслото ,но да попитам- някой слагал ли е щека за маслото на А6 или А7 BiTDI и ако е , малко инфо. ( от къде да търся или парт номер). Поздрави
  4. На моето го няма ,но аз го сменях миналата година . Сега е уж с някакво американско FUYAO.
  5. Може и да имаш DAB радио и антената да е монтирана в колонката. Много Аудита произведени около тези години ,която е твоята имат заготовки за DAB, но не го поддържат. Само коли поръчани за Норвегия от 2011-2012 са задължително с DAB понеже от тогава тука е само DAB .
  6. А ти сигурен ли си че имаш DAB радио , макар че ако си в БГ то не ти трябва. По спомен моята антена беше с три букси . DAB радио и FM радио са с две различни антени .
  7. На седана е много работа , сваля се целия таван . На аванта по спомен само се отлепя задната част , колкото да имаш достъп до болта/гайката на антената.
  8. Виж в тубата , там имаше много клипове как се монтира/демонтира антената.
  9. Грешката е моя / мислех за твоята и писах че моята е била авант . Тази беше .
  10. Имах го същият проблем , антената си беше заминала/ влага и корозия. Моята кола беше авант и смяната на антената беше сложна и скъпа операция, затова си купих китайска и си я монтирах на передното стъкло. Работеше си нормално и без проблеми няколко години в цяла Европа. При тебе е по лесен монтажа и бих заложил на оригинална антена. Поздрави. .
  11. Аз също ще сменям и предни и задни ( дискове и накладки) и понеже не знам каква марка да сложа съм се спрял на ОЕМ . п.п колата е A7 3.0 BiTDI Competition
  12. Ми тя таблицата е няколко поста назад ама няма кой да чете.
  13. Здравейте. Кое масло на Ravenol е най-добро за Audi A7 3.0 BITDI 326 HP -2018? Поздрави.
×
×
  • Create New...