Jump to content

Azov

Members
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ABT B4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Azov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. След като известно време виках неволята и тя разбора се не дойде, си оправих проблема засега. Бил е в едни букси от сноповете кабели под таблото. Явно при нагряване в купето е ставало някакво окъсяване.
  2. Моят проблем с оборотомера и лампата на масло, все още не е решен. Два пъти купувах табла с уредите като моето и пробвах с тях, но явно проблема не е в таблото. Някъде другаде, е релета може би? Ще опиша проблема отново , може някой да има подобен. От няколко години вече, когато времето започне да се стопля и да се нагрява вътре в купето ( случва се и при по-продължително каране на парно), оборотомера спира да показва и светва лампата на маслото. Има масло двигателя работи нормално. Ако примерно включа климатика и охладя вътре в купето , съответно и самото табло, оборотомера се оправя и лампата на маслото угасва. Т.е. проблема е свързан с нещо, което при нагряване въздейства на оборотомера и на лампата за маслото. Някой някакви идеи?
  3. Благодаря, че си качил снимки, но не се отварят. Поне при мен.
  4. Колега това е интересно решение на този проблем, наистина ако ти е възможно ще е добре да пуснеш някакви снимки, как е станало като краен резултат, както писа по-горе колегата инжектопляктор.
  5. Виж тази тема https://audibg.com/forum/index.php?/topic/86190-how-to-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BD-%D1%81%D0%BA-%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%82/page/2/ Последният пост е мой.
  6. Има ли осезаемо подобрение при разхода на масло?
  7. Колега ще споделя моя опит. Купих я 2011, гореше масло, около 1.5 на 10000 км, като се увеличи постепенно до 3,5 л на 10000 км. Затова след четене тук и умуване, реших да сменя гумичките, без сваляне на главата. Ремонта направих началото на 2018 г. Резултата е не лош, досега имам 2 или 3 смени на масло и гори около 1,5 л на 10000 км. Да уточня, че не е пушила преди както и сега. Ремонта ми го прави един майстор в Ахелой. Ако искаш телефон пиши лично съобщение.
  8. Здравейте колеги, Вчера смених тампона заедно със самия лост на Б4-ката с такъв от А4, 97 година, едни и същи са по номер и се вграждат в А4 до последната година но не при всички двигатели. Използвах този сайт за да видя в кои модели се поставя този тампон - https://audi.7zap.com/en/rdw/.
  9. Продаваш ли още лоста с тампона?
  10. Да и аз така си мисля, но на няколко места се опитват да ме убедят, че не се правел страничен наклон, явно е пипкава работа и ги мързи да я вършат.
  11. Здравейте колеги! Сапуненият сериал с регулиране на предницата при мен продължава. След смяна на ляв кормилен накрайник, разбира се ходих на стенд. И за пореден път "майсторът" не можа да направи реглажа както трябва. Колата си ходи надясно. Попрочетох как се прави реглаж, както и няколко теми във форума и прегледах разпечатката, която ми дадоха. Виждам че, показанията за страничен наклон са в червено, т.е. нещо не е наред. По време на реглажа питах защо не оправя страничния наклон, каза ми не се прави страничен наклон на 80-сятка, Питах и в друг сервиз същия отговор. Та въпросът ми е, може ли да се регулира страничния наклон на 80 Б4? Прикачам разпечатката.
  12. Тази секция не съм я гледал, ще я прегледам , благодаря !
  13. Колега къде ти беше спукано? Имам подобен проблем оборотомера започва да играе и след малко светва лампата на маслото, това става като таблото се нагрее повечко.
×
×
  • Create New...