Jump to content

TURBO_RS

Members
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно TURBO_RS

  • Рожден ден 16.01.1990

Друго

  • Kaра
    ауди а6 4ф

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Pleven

Последни посетители

1139 профилни разглеждания

TURBO_RS's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. През ММI го реснах (че не ми се закачаше) файса е колата. Ще търся проблема с кабела довечера
  2. Някой колега може ли да подскаже (вчера след като ресетнах интервала за масло ) как да го оправя да ми показва това съобщение не на 10 000 км а на 1000, както си беше преди това🙄
  3. Броня , фар и кулер. Няколко болта от към страната на подкалника но не се маха целия
  4. TURBO_RS

    Двигателно масло

    Колеги да си кажете мнението за едно масло ,че ми изпадна на оферта https://www.millersoils.co.uk/products/ee-performance-engine-oil-5w40/ някой пробвал ли го е чувал ли е нещо за него, или да залагам за ревенол?
  5. колега ще подскажеш ли какъв(kak изглежда) е тоя тройник
  6. ще подскажеш ли малко къде е духа от лампата?
  7. преди време някой беше споменал за затваряна от дистанционното като го задуржиш.каква точно беше схемата? къде как с реле се подава импулс?
  8. Трябва ли да може да затваря от копчето на вратата? Моя не може по принцип
  9. Аз да попитам с какво е удачно да се направи дезинфекция на турбо пътищата? Така и така съм пръснал колата на парчета и да тоя маркуч малко се е сцепил дано се вижда на снимката. Поздрави
  10. Колеги къде да търся проблем? Като сменям от P ( паркинг ) на R (задна ) при положение че съм натиснал добре спирачката , влиза с удар ( колата се разтриса някой път) . Прави го на топъл и на студен двигател веднъж на седмица или месец . Нямам грешки и стоповете светят?
  11. За всички опитали да свалят новите карти но без успех сега да направят следното. C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\File System\ тук се влиза и изтривате кеша на Chrome ,че е заделил едни 29.гб за тая карта. Успех
  12. @Galin само на мен ли се бъгва като почна да го свалям и 3 мин по късно ми спира свалянето и ми изписва да изчакам 5 часа или някакви долари ми иска?
  13. а катализатора трябва ли ми или само ми "тормози" колата?
  14. Изгоряла помпа в казанчето ,която е в левия калник зад гумата под калобрана 20 лв макс
  15. Аз лично този клип гледах и си поръчах плат и лепило от олх. По спомен с доставката( миналата година )ми излезе 45 лв.
×
×
  • Create New...