Jump to content

fixxy

Members
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно fixxy

  • Рожден ден 23.10.1978

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Avant B8

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Австрия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

fixxy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. fixxy

    Проблем с озвучението

    Не съм сигурен! Но има вееоятност да стават! Аз моите ги купих от Амазон(оригинални) и пасват! Погледни как изглеждат едните и другите и ако стават, давай!
  2. fixxy

    Проблем с озвучението

    Колега bobaka_01! Твоя проблем най-вероятно е в това, че имаш неработеща/неработещи колони! И именно за това. Когато настройваш предни-задни или леви-дасни. Нищо не се променя! При мен имах същите "симптоми"( Audi Concert) ! И след като открих, че задна дясна колона не работи. Неможеш да нагласям баланс и т. н.
  3. Аз съм със същия мотор (143 к.). И преди 3г. смених оригиналния акумулатор с 110А/950 а. ч.Тоест по-силен от този и до момента всичко е напълно нормално! Така че трябва да зарежда и функционира както трябва. Дано и акумулатора да е читав!
  4. Здравейте колеги! Имам следния проблем: Имам AutoDia кабел,който не мога да свържа с VCDS програмата. Все изписва ,че интерфейса не може да бъде открит!Опитах с „Управление на устройсвта" с настройки на портовете COM 1,2,3,4 и USB. Aма все исписва ,че не го намира.А без запаметяване на порта не тръгва програмата! Как се оправя тая работа?
  5. fixxy

    Ретрофит катализатор

    Дано някой още следи темата! Не знам дали тук е правилното място за моя проблем. Ако не е моля да ме извините! Свента ми чек-лампата и след прочитане на проблема излезна грршка:P2196 което ще рече - DPF - сензор дефект! Бях при "майстор", който ми каза, че трябва да се изчисти ДПФ-а! Това наистина ли е това? Понеже иска 200€! Благодаря предварително!
  6. Благодаря за отговора колега! 😊 Дано наистина да е така, че платих доста пари и... 🥺
  7. При мен след смяна на съединителя. Колата след подаване на повече газ на 5 или 6 - та предавка все едно съеденителя боксува! Лампата за ESP не пресветва!
  8. fixxy

    съединител

    Здрасти на този/тези който/ито следят темата! Имам МНОГО странен проблем! Сменен съединител преди четири дни, но при скорост над 90км. на 5 или 6 - та.при подаване на повече газ стрелката на оборотомера изведнъж прескача около 1000 оборота! Все едно съеденителя преплъзва! Стария съединител не е бил омаслен или мокър! Какъв може да е проблема? Благодаря предварително!
  9. Благодаря ти от все сърце за информацията! 😊👏😇
  10. Благодаря за помощта. Може ли да се поръча в чужбина, че не живеа в България.
  11. Проблема не в тънките ръце а в модела на крушката. Мислих, че е стандартна и си купих LED. Ама уви е някаква специална. Ама каква е въпроса? 🙄
  12. Благодаря за изчерпателния отговор!!! Евала майна! 👏😇
  13. Здравейте колеги! Гледах, търсих но ненамерих отговор на моя проблем. И ето за това пускам темата. Как се сменя крушката на мигача на А4 Б8, която е във фара с ксенон? 🙄😬🚘
  14. fixxy

    Проблем с озвучението

    Във връска с проблема на колегата искам да попитам на AUDI Concert може ли да се свърже съб ууфер? И ако да... Как?
  15. Не съм обърнал внимание на това, но до колкото си спомням при мен не е така. (Карам Б8 от около година)
×
×
  • Create New...