Jump to content

:Ivo:

Members
  • Мнения

    354
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 2.5

:Ivo:'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. :Ivo:

    Запознайте се с Аничка

    Колата изглежда страхотно, а интериора с тези два цвята е много добра комбинация. Да те слуша много и много приятни моменти с нея.
  2. Аз слушам Бг он Еър сутрин в колата(харесва ми, че музиката не е като другите радиа тип тотален комерс и едни и също цял ден), когато пътувам към работа и нямам проблеми със звука. Да не би да е от антената ти? С другите радиа имаш ли проблеми? Може да пробваш и да да си запаметиш наново честотите.
  3. :Ivo:

    Ново попълнение 2.0 TDI BMM

    Честита да ти е. Много красива кола. Само да те радва и да не ти създава главоболия.
  4. Щом ти върши работа, моето лично мнение е, че не трябва да я сменяш. Но само ти можеш да си прецениш колко много искаш да караш нова кола. Имай в предвид, че може да те вкара в страшно много разходи тази твоя прищявка. По-добре покарай тази докато се амортизира напълно и тогава мисли за смяна с нова.
  5. В техномаркета май гледах такива на щанда с батериите.
  6. Интересно защо мислиш така. Можеш ли да се обосновеш с факти или просто така си "чувал"? Иначе както казват повечето хора, ако си я харесат апашите трудно ги спира нещо.
  7. Колеги един приятел ме помоли да потърся за Андроид нещо подобно на Аутодата. Имате ли идея, тъй като я търсих, но не излиза нищо или някоя подобна, ако може да предложите?
  8. Последно слагах Тотал и съм доволен.
×
×
  • Create New...