Jump to content

kozka

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AEL

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kozka's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Иска, но интересното е, че като чета са само положителни мнения за него, а като се зачета за 3.0тди, пише основно- бягай далече, тия коли са тегави за подръжка.... Пишат само негативи за тях, а шанса да попадна на нещо изкормено от каране и да се наложи аз да го съживявам е голям. Премислих всичко, дори и за с4 б7 си мислех, понеже е по евтино, като начална инвестиция. Ходих да гледам и а4 б7 3.0 тди, за да ми останат пари за евентуални изненади.Не знам, ще помисля още малко, ще мо трябва кола, чак след 1 месец.
  2. Все още не, гледам 6тицата вече я няма, а имам още около месец да си избера нещо. Вече почнах и bmw-та да гледам. След доста мислене и четене установих, че ще ми е тегаво да си я отглеждам тая кола Явно и б8 3.0 тди ще ми е тегава, като чета за какво става дума. Мисля да взема едно 330хд е91 и ще ми остане лев да си я поддържам, както трябва. Просто не съм пораснал ауди!
  3. Каза- Мои хора са я слагали, все едно съм аз. Явно не съм пораснал достатъчно за s4, сигорно ще е а4 2.0tfsi, 3.0 td, или а6-тицата. Но някак а4 по ме кефи, само тоя проблем с маслото пти 2.0 малко ме плаши.
  4. Техни хора са слагали ролката, а те са я настройвали, каза, че не е изкарала повече понеже е с типтроник. Чакам за телефона на собственика, понеже дилъра не е в час. Но А6 изглежда по- изгодна, гледам за 23к има интересни предложения. Имам 2 месеца за размисли
  5. @Ц Е Ц О беше писал, че проблема с харченето на масло се оправя за 200 лева.
  6. Сега се чух с Венци, те са я правили, след малко ще получа още инфо.
  7. Каза че в Маднес е правена, но не беше много наясно, каза, че ще пита собственикът.
  8. Някой да е гледал тази кола? линк пича твърди,че е сменяна ролка, а аз до колкото съм чел тук във форума, не става на типтроник.
  9. Нямам представа, тези дни трябва да се срешна с него.
  10. Благодаря за коментара, доста полезен и изчерпателен Имам познат, който твърди,че може да ми докара S4 за 20к лева, аз на него разчитам и се надявам за още 6 да я вкарам в движение, после ще мисля за друго.
  11. Какви сериозни разходи има около S4 ? Да речем, обслужване, накладки и такива на какви цени са? Подготвен съм за каско дан
  12. Колеги, след два месеца трябва да си купя кола и съм се спрял на тези модели. Проблема е, че s4-ката ми идва малко скъпа и се чудя дали си заслужава да се напъна за нея или да си взема а4 с един от двата изброени двигатели и с някой лев да я накарам да тръгне Тези А4 които гледам май всички са с типтроник, което не знам дали е ок. Гледам и една 2.0 tfsi с ръчни, но някак не ме грабва Всяко едно мнение ще ми е от полза. След покупка колата няма да я оставя стокова. Не съм много наясно 3.0 тди и 2.0 тфси дали са лесни за манипулации.
  13. Здравейте колеги. Аз имам проблем с масата на перката и тя не се включва. Като взема маса от друго място върти на макс и не мога да регулирам скоростта. Къде би могъл да се крие проблема. Опитах да направя и диагностика, но не ми се получи. Благодаря.
  14. Оки доки... Само да се прибера в София ще ги сменя.
×
×
  • Create New...