Jump to content

kozka

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kozka

  1. Иска, но интересното е, че като чета са само положителни мнения за него, а като се зачета за 3.0тди, пише основно- бягай далече, тия коли са тегави за подръжка.... Пишат само негативи за тях, а шанса да попадна на нещо изкормено от каране и да се наложи аз да го съживявам е голям. Премислих всичко, дори и за с4 б7 си мислех, понеже е по евтино, като начална инвестиция. Ходих да гледам и а4 б7 3.0 тди, за да ми останат пари за евентуални изненади.Не знам, ще помисля още малко, ще мо трябва кола, чак след 1 месец.
  2. Все още не, гледам 6тицата вече я няма, а имам още около месец да си избера нещо. Вече почнах и bmw-та да гледам. След доста мислене и четене установих, че ще ми е тегаво да си я отглеждам тая кола Явно и б8 3.0 тди ще ми е тегава, като чета за какво става дума. Мисля да взема едно 330хд е91 и ще ми остане лев да си я поддържам, както трябва. Просто не съм пораснал ауди!
  3. Каза- Мои хора са я слагали, все едно съм аз. Явно не съм пораснал достатъчно за s4, сигорно ще е а4 2.0tfsi, 3.0 td, или а6-тицата. Но някак а4 по ме кефи, само тоя проблем с маслото пти 2.0 малко ме плаши.
  4. Техни хора са слагали ролката, а те са я настройвали, каза, че не е изкарала повече понеже е с типтроник. Чакам за телефона на собственика, понеже дилъра не е в час. Но А6 изглежда по- изгодна, гледам за 23к има интересни предложения. Имам 2 месеца за размисли
  5. @Ц Е Ц О беше писал, че проблема с харченето на масло се оправя за 200 лева.
  6. Сега се чух с Венци, те са я правили, след малко ще получа още инфо.
  7. Каза че в Маднес е правена, но не беше много наясно, каза, че ще пита собственикът.
  8. Някой да е гледал тази кола? линк пича твърди,че е сменяна ролка, а аз до колкото съм чел тук във форума, не става на типтроник.
  9. Нямам представа, тези дни трябва да се срешна с него.
  10. Благодаря за коментара, доста полезен и изчерпателен Имам познат, който твърди,че може да ми докара S4 за 20к лева, аз на него разчитам и се надявам за още 6 да я вкарам в движение, после ще мисля за друго.
  11. Какви сериозни разходи има около S4 ? Да речем, обслужване, накладки и такива на какви цени са? Подготвен съм за каско дан
  12. Колеги, след два месеца трябва да си купя кола и съм се спрял на тези модели. Проблема е, че s4-ката ми идва малко скъпа и се чудя дали си заслужава да се напъна за нея или да си взема а4 с един от двата изброени двигатели и с някой лев да я накарам да тръгне Тези А4 които гледам май всички са с типтроник, което не знам дали е ок. Гледам и една 2.0 tfsi с ръчни, но някак не ме грабва Всяко едно мнение ще ми е от полза. След покупка колата няма да я оставя стокова. Не съм много наясно 3.0 тди и 2.0 тфси дали са лесни за манипулации.
  13. Здравейте колеги. Аз имам проблем с масата на перката и тя не се включва. Като взема маса от друго място върти на макс и не мога да регулирам скоростта. Къде би могъл да се крие проблема. Опитах да направя и диагностика, но не ми се получи. Благодаря.
  14. Оки доки... Само да се прибера в София ще ги сменя.
  15. Само шарнир и амортисьор откри тоя майстор, да се надяваме, че е това ....Шарнира имам чувството, че се държеше на маншона.
  16. Днес смених носач, трябваше и амортисьор, но нямаха налични. След празниците ще ги сменя и тях. От неграмотна диагностика на колата щеше да се пребия, бях със 150 все пак. Бахти и майсторите малоумни .....
  17. Благодаря на всички за отговорите, утре пак ще я гледат.
  18. Днес цял ден опъвам тигели, крах я на майстор и нищо не откри. Но това ако ми се случи отново с тая скорост не знам ...... ще нацапам салона.
  19. Сега погледнах подобни симптоми по други форуми наричащи го "шими" ефект. Предницата ми влиза в такъв резонанс, че имам чувството, че ще се пръсне колата. Карах я и сеха, нарочно влизах в неравности с висока скорост и нищо. Получи се два пъти на наставките по магистралата, като първият път ми се стори, че нещо си внушавам, но втория път ми се приака.
  20. Да честота искам да кажа, сори моя грешка . Минах 200 километра след това, не смятате ли, че бих разбра ако ако имам проблем с някоя от предните гуми. Вибрациите бяха сериозни, изчезнаха така както и се появиха, чувство беше сякаш колата ще се разпадне. Карал съм Дифендер с паднал над 120 грама баланс и не би могло дори да се доближи до усещането от това...
  21. Колеги днес ми се случи нещо супер страно. По магистралата си карам аз със 150 и хоп неравност, след като минах през нея цялата предница почна да се тресе с невероятна чистота. Имах чувството, че ще разглоби цялата кола и край нищо повече, карах си още 200 километра и нямаше ядове. Колата е купих преди месец и беше изцяло прегледана от моя майстор след покупката и не откри проблеми. Казвайте от какво може да е. Благодаря!
  22. Колеги, някой слагал ли коносен филтър на ael , ако да, споделете с какво да се запася за тази манипулация. Гледам на филтърната кутия има закачени някакви вакуми, иска ми се да махна и дебитомера. общо взето ако някой е махал всичките тези пластмаси в ляво да даде акъл, мисля по празниците да се разделя с тях.
  23. Колега, може ли да споделиш, след като си се човъркал по ЕГРа дали знаеш може ли да се настрой да управлява ВНТ. Благодаря.
  24. kozka

    Тампон на мотора.

    Няма луфтове лоста. Карах го да го гледат па и се оказа, че от предните един е без датчик и двата на скоростната са меки. Ще почна с двата задни...
×
×
  • Create New...