Jump to content

cecocekov

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно cecocekov

  • Рожден ден 4.02.1969

Друго

  • Kaра
    AUDI 100 16V ACE

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Ботевград

cecocekov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. cecocekov

    Гасне в завои

    Ако акумулатора ти е под задната седалка, виж да не опират теловете на седалката в клемите на акумулатора. при мен така се беше случило,а симптомите бяха почти същите.Успех.
  2. Благодаря,все пак има развитие дано да е в положителна посока. Успех!!!!
  3. charovna - напиши каква беше повредата,моля?!
  4. cecocekov

    АСЕ свещи

    слагаи bosch - Bosch FR 6 LTC
  5. тоя разход е през лятото,сега я засичах отново на 02 януари 10,5 на дълго и 12,5 градско - бензин забележка: градското не е в София
  6. 8,5 на дълго и 10,5 градско- бензин
  7. Пробвай с трансмитер. Слага се в запалката,поставяш флаш-карта и настройваш радиото. Звукът е доста добър. В някой модели има и букса за МР3. Успех.
  8. cecocekov

    ауди 100

    След октомври 1992г. фреона е "R134a". за 100-ца грамажа е от 750 до 850гр. Цената е около 50 за цялостно пълнене Колега накарай майсторите да ти вакумират системата преди зареждането. Успех
  9. При мен се оправи последния начин: Сипах на "ШЕЛ" 100октана ,малко форц и всичко си заспа както трябва. Пробвайте преди да разглабяте - най малко е по евтино. Успех!!!
  10. littleredaudi благодаря за труда,щом пасва -това е идеално ще търсим по-добра цена. Аз мисля , че си заслужава търсенето.
  11. Въпроса е за нова ли е такава цената или за стара от някакъв друг модел АУДИ? Трябва ли да се преправя нещо? Дай малко инфо.. Ако караш много си заслужава,ще свали разхода доста.
  12. Двигателя не е ли K-motronik,a? Това е механична инжекция. Не е за препоръчване газ. Така мисля аз ,проучи добре въпроса. Успех.
  13. Благодаря за съвета.Ще го пробвам и ще кажа какъв е ефекта.
×
×
  • Create New...