Jump to content

bOrNtObEwiLD

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bOrNtObEwiLD

  • Рожден ден 26.09.1993

Друго

  • Kaра
    4f Sline

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

981 профилни разглеждания

bOrNtObEwiLD's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен излезе 2810, като не съм ползвал отстъпки. По спомен ми остана, че бяха казали още първият път като им оставих колата, че труда е 500 т.е частите трябва да са 2310. Града не е проблем да го кажа, просто не искам да обръщаме темата в реклама/анти реклама.. Като цяло останах доста доволен от отношение, обратна връзка и кратки срокове за ремонта. Сервиза се намира в село Мартен до Русе. И моля без коментари колко много са доволните за Варна, понеже точно от там си репатрирах колата в Мартен. Днес станаха 500 км след ремонта, една идея може да се каже, че е по-добре, но пак го има. Още малко до 1000 и ще дам фийдбек и какво се е случило. Също моля, ако знаете колега от Варна, който прави ъпдейти по кутията, може да го отбележите да го имам предвид като реша да я ъпдейтвам.
  2. Ами не, показваха ми ги - а дали са били моите е друг въпрос. Не съм искал да ги вземам. На въпросната фактура също има опоменат вал, така че ако евентуално не отшуми това, ще им я карам да си я правят по гаранция. Теб каква ти е идеята, мислиш, че има възможност да са ми заварили старият вал ли? Не, че ще се очудя, но доста хора ми препоръчаха въпросният сервиз, а и човека всичко си ми обясни преди и след като я отворят, така че малко ме съмнява това. Днес леко намаля една идея, но все още си го има и е много дразнещо, като дори и преди ремонта колата сменяше перфектно.
  3. Не съм от София, колега. Иначе валът е сменен - да, не е заварян.
  4. Здравейте, та на кратко, при рециклирана автоматична скоростна кутия на А6 3.0 tdi, има ритане при смяна от 3 на 4. Само и единствено като се гали едва-едва, с повечко газ не се усеща, няма го и при други предавки, независимо дали качва или сваля предавка. Още при вземането на автомобила го имаше и човека, който я прави ми обясни, че до 1000 км. ще изчезне напълно, трябвало и време докато си направи налягания, допуски, адаптации и подобни. Спонена също, че се оправяло веднага след ъпдейт на кутия, но и без ъпдейт до 1000 км щяло да изчезне. Въпроса ми е към хората преминали през това, има ли ли сте подобни симптоми? По спомен, не знам колко точно ще опиша нещата. но са сменени турбина на кутия, хидро, първичен и вторичен вал, пакет съединители на 3-та, който мисля е за 3-4, 4-5 и 5-6, фрикциони, соленоиди, клапани за високо налягане, после като си погледна фактурата, ще мога да дам по-точна информация. А да.. на 250 км след ремонта съм.
  5. Колеги, някой идея това вакумче от къде идва и за какво е? Днес забелязах, че е изкарано, а нищо не е спирано софтуерно или механично по колата. Визирам егр и вихровите клапи. Няма записани грешки по таблото и колата работи добре. А6 3.0 TDI
  6. Колеги, и аз мога да помогна с проверка на ВИН.
  7. Определено не е от кормилния прът. Чува се отчетливо точно някъде из между волана, ще видим утре какво ще излезе.
  8. Колеги, някакви идеи от какво е този шум? И при мен се появи от няколко дни, но е доста по слаб. https://www.youtube.com/watch?v=9tBqpYmBAaA
  9. Да има случайно някой във Варна, който ги прави?
  10. Ако може тази тема да бъда изтрита, понеже се е постанала 2 пъти по някаква причина..
  11. Здравейте, продавам Samsung GT S5230. Телефона е доста запазен, с много малки следи от употреба, които даже не се забелязват. Батерията му издържа около 4-5 дни за разговори и съобщения. Камерата му е 3.2 мега пиксела. Цена - 65 лв. Номер за връзка - 0893511741
  12. Здравейте, продавам Samsung GT S5230. Телефона е доста запазен, с много малки следи от употреба, които даже не се забелязват. Батерията му издържа около 4-5 дни за разговори и съобщения. Камерата му е 3.2 мега пиксела. Цена - 65 лв.
  13. Колеги, имам 4S-ka, но никъде тук не могат да ми я отключат. Казаха ми, че имали до 26, а моя е бил 29. Някой може ли да сподели възможно ли е да се отключи.. и ако е възможно-как. Мерси много! П.С. Забравих да спомена, че телефона е заключен към Швеция, а оператора е COMVIQ.
  14. Колега, някакъв друг номер, понеже на този никой не отговаря?
  15. Колега, може ли още някакви снимки да ми дадеш на ЛС, ако не ти е проблем. за колата.
×
×
  • Create New...