Jump to content

hamann26

Members
  • Мнения

    169
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A8

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

hamann26's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На моя човек му писна от тая кола и реши да я върне за скраб. Темата може да се трие благодаря на всички.
  2. А сваляли се помпата за да се отремонтира авансаторното буталце. Най странното е че вчера цял ден колата си е вървяла нормално без да влиза в авариен режим все едно няма проблем.
  3. До колкото разбрах авансатора не работел коректно не бил в нормите или нещо подобно. Този авансатор сменя ли се ремонтира ли се? Другото което мен лично ме потресе е че са му казали че ако се рециклира цялата помпа после трябвало да се качи нов софтуир за да работи това вярно ли е?
  4. Колега напълно съм съгласен с теб и моля да бъда извинен ако съм бил малко по груб. Незнам по какви майстори обикаля моя човек. Аз исках са бъда полезен за него и да му ударя едно рамо макар и само с предложения но сте прави не можем да хвърля ме боб. За сега ще го оставя да се мъчи явно и той трябва да се напъне зада се научи ще пиша в темата щом има някакво развитие. Поздрави..... Цитиране на предходно мнение!
  5. Върнисе и прочети мнението на колегата митака. Цитиране на предходно мнение!
  6. Не съм на ясно колега със ваг но това е полезна информация благодаря. Но както казах просто се опитвам да помогна на приятел за това и нямам много информация колата не е моя. Цитиране на предходно мнение!
  7. Колата пали двигателя работи добре не пуши форсирасе се до 2800 оборота. След като се изтрие грешката понякога се оправя колата за 5. 10мин. и пак влиза в авариен режим. Снощи пича даже я е покарал 2-3 часа без проблем и днеска пак е забила. Цитиране на предходно мнение!
  8. Възможно е но как да се провери? Цитиране на предходно мнение!
  9. Точно това е проблема ако не е помпа да не се набутва момчето. Не си струва да дава такива пари. Днес е намерил помпа но не била същия номер такаче нищо не е свършил. И какво по различно ще покаже вага това са грешките в първия пост. Цитиране на предходно мнение!
  10. Пичове вие или не четете или бързате да се правите на велики момчето е правило на 3 места диагностика и е платило за всяка по 50€ целта на темата беше да го ориентирам г/д защото тука не е бг. и всеки експеримент струва мангизи и то не малко в германия. И като почнете с това тежки коли кое му е тежко на кола която струва 1500€ целта е да не се дават 500€ на вятъра но както и да е благодаря за съветите.
  11. Диагностиката е правена със бош момчето е във германия и няма ваг под ръка а цените за услугите тука са много солени. Днеска ще смени помпата и ще види дали ще се оправи колата.
  12. Здравейте колеги едно приятелче го е закъсал с въпросната кола. Цял ден обикаля по майстори и никой не може да каже какво и е на колата. Правил е диагностика даже на 3 места и на всякаде излизат едни и същи грешки но никой не дава точна диягноза. Ще кача снимки на грешките и ако някой може да помогне ще се радвам.
  13. В момента съм на вълна малка спортна кола.
  14. Здравей те доста се чудих каква кола да си купя и се спрях на тт 225кс. 4х4 след 2000г. Гледам че не всички имат озвучение bose а аз искам да има всичко та въпроса ми е какво да гледам при евентуален оглед става въпрос за купе версията и усеща ли се добре ускорението до сега съм карал само едно ауди и то беше а8 д2 4.2 310кс. останах много доволен от него. Благодаря.
  15. Е много тъпо ако е така тъкмо си викам няква яка екстра ще е това а то :angry:
×
×
  • Create New...