Jump to content

Васко

Член на Ауди Клуб България
  • Мнения

    12891
  • Присъединил/а се

Относно Васко

  • Рожден ден 24.05.1983

Друго

  • Kaра
    A6 4F 3.2 FSI

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Васко's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Васко

    Старт/Стоп бутон

    Аз сменях този за увеличаване/намаляване, както и този за управление на MMI - от АлиЕкспрес - за мен са неразличими от оригиналните. Сега трябва да купя старт/стоп, така че и мен ме интересува темата.
  2. Е така де Имайки предвид, че не всеки може да се справи с тоя монтаж, за разлика от този на mr12volt, цената си идва двойна
  3. @P_PETKOVТова отговаря ли на моя въпрос по-горе, че ако не слушам андроидската джаджа, а радио, например, няма да ми звънне телефона и респ. да мога да приема разговора?
  4. На мен ми излиза 330 паунда, което са си 760 лв.?
  5. Аз опеделено обмислям да поръчам, само че не ми се чака месеци. Ако се организираме бързо и намерим някаква адекватна доставка, брой ме.
  6. Може ли линк? Аз такава цена не виждам
  7. @OvivO, може би глупав въпрос, но ако ползвам някой от тия продукти на Mr12volt /на мен ми трябва само за bluetooth разговори/, но междувременно слушам радио или ползвам вградения ТВ тунер, bluetooth-ът ще работи ли? Мисълта ми е, че някъде прочетох, че Mr12volt, специално P600, което на мен ми е достатъчно, симулира CD, това значи ли, че ако работи радиото телефонните разговори ще са неактивни? Нещо друго само за bluetooth мога ли да сложа? Бих сменил bluetooth модулът, но четох, че ми трябва 4E0 910 336 MX, а не намирам такъв никъде.
  8. Аз съм страшно доволен от https://stechnik.bg/контакти-ес-техник/ Бързо, качествено и евтино ми решиха проблема. За въздушно окачване не бих я закарал другаде.
  9. Т.е. сменя се цялата кора ли?
  10. @OvivO на линия съм, когато кажете Аз така го излекувах, отличен е резултатът
  11. Би ли обяснил малко по-подробно? Аз съм с аналогов тунер, как мога да го ползвам?
  12. Това като заплаха ли трябва да го приемаме? 🤣 Трябва пак да спираме новите регистрации ли? От това ще страдат само новите потребители, но ако това е цената, не е проблем никакъв. Хубаво е да разберете, че диалог по този начин не се води. Не знам кой си ти и от колко време си във форума, но с тоя тон нищо няма да стане. И кое е "чарът" на форума определено не си ти човекът, който ще преценява.
×
×
  • Create New...