Jump to content

suum cuique

Members
  • Мнения

    442
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    трактор

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

suum cuique's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз съм го виждал тук като израз “мечтата на фризьорките”.
  2. Само в бгмама има по-тъпи мнения. Явно нямаш и първи клас, защото не можеш да четеш. Тук става въпрос, че си взимаш телефон от магазина и се почва следенето дори и да си изключиш тази опция. Никъде не се казва за ползването на други програми, никъде не съм и написал за ползването им. Тъй че първа стъпка, чети внимателно.
  3. 100 тей се пропуска от андроид лелките информацията от предните страници за следенето на телефоните им?
  4. faceID е готско, батерията да кажем също ок. Рамката не ме интересува. Може ли да дадеш някакви впечатления? Много се чудя признавам си. Като сменях от 6 на 7, изобщо не съм го мислил толкова, само знаех, че + моделът към момента не е ми необходим. Вече ми трябва по-голям дисплей и затова се чудя. Няма да хвана толкова разликата в камерата, faceID ще е готино заради animoji-тата, но така или инче аз към момента даже не ползвам и пръстовия отпечатък, тъй че надали ще си отключвам телефона с лицето, колкото и да е нещо много добро. Батерията е добър довод, но в момента съм свикнал на 2-3 дена да зареждам, тъй че 1 ден повече или по-малко не е решаващо. Ако имах 7+ модел, изобщо нямаше да го мисля, но ситуацията е друга. Дотук всичко клони към 8+, но от друга страна ако мога да взема най-доброто, защо не?
  5. Може ли, като имаш възможност, да напишеш защо мислиш така? От известно време все повече гледам неща в сафари и ми трябва голям екран, а не мога да си мъкна постоянно таблета с мен. Първоначално мислех даже да взема 7+, защото стъклото отзад ме дразнеше, но така или иначе винаги съм с протектор и реших, че е по-добре да бъде нов модел. Първоначално Х ми се стори странен, но до един-два дни ще се свикне. Какво повече предлага Х спрямо 8+ като характеристики (изключвам дисплея) Единствено някакво стабилизиране в камерата и като тегло? По-назад в темата имаше човек, който също има Х, нека и той да каже какво го е впечатлило и т.н. Колкото до цената, фактор е, но все пак сме в АКБ Разликата е 240 chf, почти колкото един модел power beats.
  6. Честно казано аз съм раздвоен м/у 8+ и Х
  7. @Wizi аз имам 7ца 128 гб все още с иос10 и възнамерявам да си остане с нея, докато не купя нов. пс. Х все още не съм го разглеждал на живо, но самсунеците изглеждат добре, като за самсунг
  8. Аз не разбрах кое е незаконното да си купиш Х от САЩ?
  9. Много тъп трол, че чак дразнещ...
  10. Аз все още отказвам да кача иос11 и ще се дърпам, докато не си купя нов. 2052 лв. ще се върже Х от Швейцария, ама докато не го видя на живо, не рискувам.
  11. Странно е това по-горе за air2. При мен 11.0.2 направо лети, батерията си е напълно ок. Много ме дразни обаче клавиатурата, новият dock и нещо не съм схванал как да си правя split screen с приложенията. И поради тези причини ще се ъпдейтна направо с новия айфон, сегашния няма да го пипам.
  12. Само от иос11 ли има family sharing на storage (и то 200 гб или 2 тб)?
  13. Прав си. Аз в момента съм със седмица и съм доволен и може като видя на живо да размисля.
  14. Днес смятах доста грубо, че на цената на Х 64 може да се закупи 8+ 64 и 42" watch3 (200 лв. отгоре се връзва комбинацията спрямо Х). Това по цена във франкове. Също така според мен 256 гб са прекалено много и поне в България не биха се продавали.
×
×
  • Create New...