Jump to content

mitaka 77

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mitaka 77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. колата е а4 1.9 131 автомат.имам леки вибраци само на шофиорската седалка и на вратата и при гасене разтрисва.егер клапата е проверявана затваря при гасене тампоните отдвете страни на шпилката са издути на горе .нямат никаде изтекало от тях.ако може за савет дали да ги сменям или мони да е от друго благодаря предварително иначе в движение няма никакви вибраци.
  2. mitaka 77

    ауди а4 автомат

    то ясно че сам за ремонт на котията но питах дали някои имал такав проблем и на какво се далжи мерси се пак иначе нямам промлем за сега с предавките. да колега само на парвия старт сутрин после няма проблем
  3. колеги даите савет като станаха минососви температури автомата боксува оборотите се вдигат ане може да трьгне ,след 200 300 метра захапва или трябва да чакам 10 минути да загрее. котията е сvt .без степена .ще сам благодарен някои ако е имал такав проблем и сподели каво да правя.
  4. здравете да попитам дали някои е имал проблем при миносови температури мултитроника боксува при трагване. колата е а4 1.9 131.2003 автомат при трагване богсува 100 до 300метра после няма проблем като е топло нямаго този проблем. благодаря ако някои сподели.
  5. колеги никои ли незнае дали този тапон трябва да е издут
  6. Здравеите на всички в форума от скоро сам сопственик на ауди проблема е че има леки вибрации на купето забелязах че левия тампон на двигателя с клапана които е отгоре е издут като гьба дали е нормално да е така. благодаря предварително .
  7. благодаря все пак за отговорите но другите показжат 0.56 0.58 само тая показва разлика от другите три апак при нас няма читав маистор или поне честен затова тарся някои мнение от форома които се сбласквали с такива проблеми .
  8. ЗДРАВЕИТЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ С ТРЕТАТА ДЮЗА ДАВА СТОИНОСТИ 0.77 О.78 КАТО ПОДАМ ГАЗ ОТИВА НА 1.1 1.2 МАИСТОРА ИСКА ДА Я СМЕНЯМЕ КОЛАТА Е АУДИ 1.9 131 2003 ГОДИНА . С ДОБАВКА ДА ПРОБВАМ ЛИ ИЛИ НЯМА СМИСАЛ МОЛЯ ЗА СЬВЕТ ЧЕ ТРУДНО СЕ НАМИРА КОРЕКТЕН МАИСТОР . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
  9. Здравейте на всички във форума . Нов съм купих си Ауди а4 1.9 131 автомат проблема е ,че на ниски обороти като отнема газта се чува леко ромолене от към кутията или от към двигателя .Досега не съм карал автоматик кутията е Svt без степенна .Да попита дали кутията иа филтър при смяна на маслото.Благодаря предварително на всички във форума .Желая безаварийно каране .
×
×
  • Create New...