Jump to content

demato

Members
  • Мнения

    278
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q5 3.0 TDI

Последни посетители

1488 профилни разглеждания

demato's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. demato

    EGR проблем

    Привет. Сигурно го е отстранил. И затова вече не пише. Затова рядко влизам в БГ форум. Всички ревът и пишат докато не си решат проблема. После типично по български крият решението на проблема . Защо?? Странен народ. Почисти си това което съм посочил по горе. После си ок. Успех.
  2. demato

    Ел. задна врата проблем

    Моторите са два. Даваш им директно 12 волта и ги проверяваш. Работят ли си за модул.
  3. demato

    Ел. задна врата проблем

    Еми дава ти грешка на контролния модул. Намира се на левия мотор . По всяка вероятност си е заминал.
  4. demato

    Ел. задна врата проблем

    Привет колега. Проблема ти е, че един от моторите които вдигат и свалят петата врата явно не работи и затова няма сила да преодолее новите амортесъори. Намират се горе съответно до лявя и дясна панта . Трябва да свалиш леко кората на тавана. Мисля и , че трябва да ти е дала грешка на ваг ком. Дано да съм бил полезен.
  5. demato

    Навгационен диск за Q5

    И къде го слагаш този диск колега?
  6. demato

    Скъсан ремък

    Здраве колега. Освен този ремък имаш и водна помпа оптегач и една паразитна ролка, ако не се лъжа или бяха 2! Плюс това много е важно да смениш и ремъка на горивната помпа за високо налягане плюс оптегача, разбира се! Така след всичко това сменено си споко за следващите 120 000 км. Иначе другия път може да не е пред вас...
  7. Привет колега. Ако не се лъжа керамичните са със синъо пръстенче. Свали лулата и погледни цвета. Вижда се добре. Успех
  8. demato

    TPMS

    Не може! Виж тук и пиши дали става така.
  9. За ъпдейт на ММИ 2Ж последната версия е 5570 и са три диска . Врория е само за блутута, който при мен май е прецакан.
  10. В чуждите форуми няма нещо повече от тук. Или поне аз не намерих. Иначе колата е с блутут, преди си го ползвах. Правих няколко опита с пускане на дисковете. Стигам до извида, че втори диск е май повреден нещо. Пьрви си вьрви и вече изписва , че няма какво да се сваля. Но втори трьгва и не изкарва никакви проценти ! Ще си купувам нови дискове! Благодаря ви много за мненията!
  11. Ами пиша си колега тука защото сигурно не сьм намерил това което търся! Иначе си прав има много изписано, но малко казано вътре! Ако ме разбираш какво искам да кажа де.
  12. Айде колеги! Никой ли не е правил ьпдейт? Дайте компетентни мнения! Кьде е проблема?
  13. Аз пак да попитам.При ъпдейт на ММИ пьрвият диск мина успешно, но диск2 за блутут не минава! Трьгва си нормално и после само пише , че е в процес, но няма никакви проценти да се пьлнят и единственото което се променя на екрана е само една 0 която се променя на 1 и така до безкрай! Чаках над 1.5 часа но нищо! Дали диска не е прецакан? Кажете ми сьс сигурност ако ьпдейтва трябва ли да се показват проценти като на пьрвия дис? Мерси колеги
  14. demato

    Audi A3 8P - VCDS

    Мерси колега.
×
×
  • Create New...