Jump to content

kup0nq

Members
  • Мнения

    1400
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kup0nq's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря, май отиват натам нещата. В YouTube видях как го режат с ъглошлайф 😁
  2. Бумер ауто до Еко на бул. Черни връх. Сменял съм на 2 коли. Работеха като подизпълнител на МиД ауто
  3. Провери ли за грешки? Може да е температурен датчик. Струват около 10 лв. (не вземай от най-евтините, при мен от този тип не работеха ОК) и се сменят много бързо. Трябва ти и малко антифриз за доливане след смяната.
  4. Здравейте и за много години! Преди да опра до скоби/специални клещи - има ли някакъв спрей, който би разхлабил рамото от моторчето? Последният път, когато ползвахме клещи за вадене на въпросното рамо, сплескахме дюзата за пръскане, а моторчето при мен работи и не искам да го прецакам... Пръсках с обикновен wd40 и гайката се разви след няколко опита, но рамото ми е счупено и трудно намирам удобен захват, за да го напъна и него....
  5. Към момента втори ден колата работи добре, без грешки и аномалии. Сменен е датчикът на двигателя само. Сложих марка Hella.
  6. Много благодаря. Да, ще го сменям за втори път този датчик на двигателя. Не знам защо така ми прави проблем и издържа 3-4 години само. Поръчвам го с О пръстен и щипката, за да не стане някаква изненада в процеса на работа Не се бях сетил да отворя капака на казанчето, благодаря! Дано да се оправи от смяната, защото страничните симптоми са супер дразнещи.... Светва лапмата за ABS (няма логика, но е от тези грешки), ако се кара продължително време така (10-15 км) - светва и лампата на двигателя. Включват се перките за охлаждането. Автоматикът започва да превключва по-твърдо скоростите. Веднъж ми светнаха в червено и скоростите даже. Ако имаш лош късмет датчикът да не сработи с паленето на колата - след палене оборотите падат и аха-аха да загасне и се чака колата да си ги регилира сама, за да можеш да тръгнеш.....
  7. Има 2 еднакви температурни датчика. Другият е до двигателя отгоре вдясно. Като се прочете на кабел - излизат грешки и в двата. Мен по ме притеснява да няма някакви проблеми по окабеляванията някъде. Ще сменя първо по-лесният датчик, а този на радиатора - като намеря канал някъде или нещо подобно.
  8. Благодаря, трябва да намеря къде да кача предницата на колата и да видя дали ще има за мен място отдолу. Последният сервиз, в който беше, май само ми взеха парите и не са сменили нищо. Колата продължава да не отчита температура на охладителната течност. След 2-3 минути каране, стрелката пада и спира да отчита..... Относно марка има ли значение? Предлага се от 20 производителя поне на цена между 12 и 61 лв. https://www.autopower.bg/vag-oem-06a919501a.html
  9. Здравейте, как мога да достигна този датчик? През отворения капака отгоре мисля , че не успях да го видя. До радиатора на A3 8P 2004 е, ако има значение. Ако някой е сменял подобен или този до двигателя - може ли да препоръчате марка?
  10. kup0nq

    Гуми и джанти за A3 8P

    Здравейте, откраднаха ми капачките на джантите (парт номер 8H0601165B). Някой има ли представа къде могат да се намерят някакви в същия размер? Не откривам като моите в интернет по никакви сайтове, а нови с отстъпка са 77 лв/бр....
  11. kup0nq

    Audi A3 8P - VCDS

    Здравейте, днес ми светна в жълто лампата на двигателя. Понеже се убих да търся, но не мога да си открия кабела, има ли как някой в района на Дървеница/Младост или около тези квартали да удари едно рамо и да прочетем грешките на колата? Ще я докарам на удобно за вас място.
  12. Гледал съм, но не намирам подобен размер 150 мм. Включително в БГ сайтове/google. А ме съмнява да няма.
  13. Благодаря, и аз намерих този номер. За съжаление нови с отстъпка струват 77 лв броя. Като се има предвид, че за горе-долу 100 лв. броя купих джантите, няма как да дам толкова пари за капачки. Има ли как някой да ми каже дали има някакви други универсални, каквито и да е, капачки, които да си сложа?
  14. Здравейте, моля за информация откъде мога да си купя капачки за джанти 8P0601025M. Може и някакъв евтин заместител, защото седи супер зле без капачки. Прикачвам и снимка на джанатата. Как да разбера какъв размер е капачката, за да търся алтернативни в интернет?
  15. Здравейте, моля да ми препоръчате място/човек/сервиз в София (по възможност около Младост), където да ми сложат ново странично стъкло на заден панел и да монтират 2 нови странични огледала с капаците и механизмите. В интернет трудно намирам сервиз, които да предлага и двете услуги едновременно. Ще прозвъня няколко в работно време, но ако някой има препоръчано място, ще бъде супер. Предварително благодаря и весели празници!
×
×
  • Create New...