Jump to content

fxa

Members
  • Мнения

    203
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно fxa

  • Рожден ден 6.03.1986

Друго

  • Kaра
    A4B51.8TQ/A64f3.0tdi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1153 профилни разглеждания

fxa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. fxa

    Смяна на скорости

    Махнаха ми го, колата тръгна. Всички скорости светят, дава грашка за типтроника и на околовръсното от 6та не мина на 5та и пак влезе в авариен режим. Абе почва да ми писва вече, сега май ще си давам моята на ремонт и ще си сърбам попарата дето надробих.
  2. fxa

    Смяна на скорости

    да бе, дай човек който го маха, че всички са притеснителни нещо... и 200 ще му дам
  3. fxa

    Смяна на скорости

    да де, ама дали моя комп ще стане на другите скороси?
  4. fxa

    Смяна на скорости

    Така, моите скорости приключиха, и вместо да ги ремонтирам този път реших направо да ги сменя. Няколко телефона и "идеалният ми план" сработи. Вече съм собственик на кутия втора употреба ( моята е HKG, а новата JMT) и няколко дни по късно вече е на колата. До тук всичко беше ок, плана ми работи перфектно до момента в който не видях че новата кутия е с компонент протекшън. Сега питането ми е ако преместя само компа ще я бъде ли или да се гръмна с патрони за глиган и да пращам моята за ремонт. Или трети варянт да я карам в ауди да ми се смеят на хлупостите които сътворих.
  5. fxa

    A6 4F Retrofit XENON headlights

    Тук се вижда малко по добре. Отражението в стъклото е от радардетектора, а за полирането на фаровете най-дълготраен ефект е или шлайфане - полиране и фолиране или шлайфане - лакиране (не се полират ако се лакират)!
  6. fxa

    A6 4F Retrofit XENON headlights

    Ето така светят.
  7. Единствената ефективна процедура за адаптиране е с каране... И да, сменя се. То това вътре на тея километри едва ли е масло вече.
  8. При мен беше радио модула! А ако гледаш на дисплея, там понякога показва 10%, но това е от батери модула. Той също често създава проблеми. Съвет, откачаш едната вечер захранването на навигацията и на сутринта проверяваш, ако пак пада пробваш с друг модул.
  9. fxa

    Ремонт автоматик къде?

    Преди година при тях си правих хидрото и от тях купих всичко за кутията вътре което можеше да се подмени. Ново масло и филтри, нови фрикционни дискове, втулки и уплътнения. Семеринги и гарнитури. Всичко около 3000, но без труд понеже аз сам си се мъчех в гаража. Та след всичкото мъка събрах и качих кутията и изненада, като мине на 3та приритваше, по същия начин и 5та скорост. Нямаше значение дали качва или сваля скорост. Пак се тръгна по сервизи, едни казаха че трябвала адаптация, други че кутията била износена и трябвало да я сменя. Обаче ми се наложи да пътувам края на август и тръгнах с колата. След 2000км ритането намаля и след още 2000 напълно изчезна! Година по късно вече навъртях над 20000км и имам перфектна кутия. Оказа се че по новите кутии имат адаптация която се прави с ваг-ком, а моята е от първите 2005г. и се адаптирала с каране. Мисла че и пътва ми влизаше малко с подскок в началото като при колегата по горе.
  10. fxa

    A6 4F Retrofit XENON headlights

    За да избегна всички тези страдания по горе, а и цената на варненския сервиз, си ги поръчах новите рефлектори от ebay. 204лв с доставката, 30лв нови крушки, 10лв за водна шкуртка (600,800,1000,1200,1500,2000) и 10лв за лак устойчив на надраскване. Всичко 254лв и един ден в гаража и една нощ да изсъхне лака. Две години откакто ги лакирах и не са мръднали, нито са потъмнели. А китайските лупи светят уникално. Остава въпроса колегата от форума колко ги дава лупите? 🤑
  11. fxa

    001688 - Sensor Reference Voltage C - Too Low

    Колега, какво се оказа, че днес и при мен светна?
  12. Бушон No.23 Електромеханична паркинг система - 5А Бушониерата отлявата страна до волана.
  13. Вади се един бушон 5А отляво до волана, при мен се опитваше да си прави някакви тестове и понеже едно от моторчетата се бе предало постоянно ми даваше грешки. Като се извади въпросния бушон, пак може да пускаш ръчната от копчето, просто и махаш тестовете които си прави през определен интервал. Ще погледна после кой точно беше бушона...
  14. Аз на времето моята я плащах 300лв 2013 година. Даже не съм погледнал нито букви нито нищо. Купих я и я монтирах, само погледнах дали има масло... Абе май трябваше да го сменя, ама така и не му идва времето още.
×
×
  • Create New...