Jump to content

dope_hat

Members
  • Мнения

    2163
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dope_hat

  • Рожден ден 18.01.1983

Друго

  • Kaра
    Audi

Контакти

  • Website URL
    http://www.optinet.bg
  • ICQ
    131424394
  • Skype
    dope_hatd

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Auschwitz
  • Интереси
    Nyctophilia

Последни посетители

4025 профилни разглеждания

dope_hat's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, тъй като нямам нужното време, съм решил да се разделя с обективите си. Купувани са чисто нови навремето от дядо ми, след това дойдоха при мен. Обективите са пазени и за годините си са в перфектно състояние. Без драскотини, петна и удари по лещите и корпуса. Обективите са с резба m39, предлагам и преходник 1 бр. за Canon с потвърждение на фокуса. И двата обектива са с оригиналните си калъфи. Цена на преходника: 30 лв. За контакти тук на ЛС или на тел: +359 895618709 1) Tair-3 300mm / f4.5 (m39) - 150 лв. 2) Jupiter-11 135mm / f4 (m39) - 100 лв.
  2. Не е много много популярна марка, но набират все по-голяма скорост, отделно дизайна на този е доста стилен и изчистен, с хубави параметри е. http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPhones/MultiPhone_7557#/product-overview?article=PSP7557BLACK
  3. dope_hat

    Ксенон Ауди А4 Б5

    Олеле майко, лупи вградени в рефлектор. Т'ва дори не намирам подходящ речник да се изразя. Колега, хубаво и евтино в то'а свят няма. Както има една стааааааара приказка, евтиното винаги излиза по-скъпо. Според мен решението е фейслифтови фарове с лупи и хубави ксенони. (ама доколкото знам, трябва да се реже и малко ламарина, защото много го мисля този вариант вече 2 г.) и все не ми дава сърце.
  4. На мен ми е любопитно само едно, защо достъпа от Самсунг у-ва е забранен? Каква е идеята? Другото не го коментирам, който иска, ще намери начин да влезе
  5. Е то е ясно какво търси, учебник за първи клас по Родна реч, за да го монтира в автомобила
  6. Скоро разцъках Asus Padphone 2 и да ти кажа, доста впечатлен останах. Но както казват другите, иди на място, разцъкай и който ти допадне най-много него вземи HTC-тата специално, имат зор с root-ването на Андроида, ако ще ти трябва.
  7. @Spunky - злоба? не! Просто сарказъм и съжаление. Завист? Определено не, минали са ми доста айфона, не искам повече. Единственото което му харесвам е дизайна на устройството, верно готин е. Не знам какви Андроиди си гледал и на к'ви дивайси, ама няма нещо което Айфона да може да прави, а Андроид не. За свобода на действие в ОС няма да говорим. Софтуер къв'то искаш и при едните и при другите. Айфона е известен, само защото е известен, нищо повече.
  8. Я пак да попитам, че явно фанатиците нещо не разбрахте. Кой точно процесор са създали Apple? Видео карта на телефона ( iPhone 5 ) PowerVR SGX? де ги има и в полските Prestigio за 400 ле'а OS - Unix и тъй като е open-source са мазали отгоре... и ОС не са си написали, та дори и лев не са дали барем за support Т.е. чарковете са произведени пак от същите китайчета които продават и на Privileg дори, ама 'щото е iPhone требе да струва 'илядо камъка. Всъщност единствената им креативност е, да създадат добре изглеждаш външен вид и нищо повече за 1000+ ле'а и глуп'ууту американец да го купи ( очевадно и глупуу'ту бългАрен ) Таа за къв' хардуер ми говорите и за к'ви софтуери. Определено е смешно подобно твърдение, но е често срещано при лаиците. Успех с iPhone-ту, ако няма такива наивници, няма и да просперира тази фирма, така че всичко е в рамките на нормалната бизнес политика Apple са велики, купувай народе!
  9. Интересно откога Apple правят hardware, че и операционни системи. Тази тема определено ще я следя, има потенциал в нея
  10. Колеги, приятел продава следния автомобил: Ауди 90 Купе ( Audi 90 Coupe ) година на производство 1993 г., 2.0 бензинов двигател ,115 hp, механична инжекция, ел. стъкла и огледала, шибедах, лети джанти ( с какви гуми все още нямам идея ) АГУ. Има разни интериорни и екстериорни забележки. Техническото й състояние е добро, сменени са ролки, ремъци, водна помпа, предница, кабели и свещи. Снимки може да видите на http://www.optinet.bg/stoian/audi90coupe/ Причината поради която се продава, е че няма нужда от нея и няма смисъл да седи ей така. Цената за момента е по договаряне ( приемам предложения ) Но да кажем, предложете една обективна цена за този автомобил. За контакти тук на ЛС или email - spt<at>linuxmail<dot>org
  11. Благодаря за информацията, събота или неделя ако остане време, ще се заема и ще пиша ако има развитие. Предполагам заради температурните разлики и подгрева, корозира и с времето се разпада пластмасата, това ли имаш предвид mshbul? Ако се окаже, че е така, въобще няма да 'побългарявам' нищо, направо нови, но ... да видим какво ще стане
  12. Логически погледнато и аз така преположих. Още един въпрос, подгрева им с кое е свързан, с подгрева на задните стъкла или не е така?
  13. Колеги, имам следния проблем. Пръскалките за чистачките на предното стъкло, вече доста са се задръстили и само с игла, не става отпушването. Идеята ми е, да ги сваля и да ги почистя, продухам с компресор и евентуално някакъв препарат за почистване. Но не намирам упътване как мога да ги сваля. Стигнах само до сваляне на гумените маншони и дотам. Погледнах вътре, от двете страни на пръскалката виждам нещо подобно на щифтове, но ме е страх да напъна по-сериозно. Разбирам че се вадят навън, но въпроса ми е как? Някой правил ли е подобна манипулация? Също така, към тях има и букса с две кабелчета, те за какво са? колата е Ауди А4 B5 1Z Мерси предварително!
  14. Без да съм специалист в тази област, от лични наблюдения смея да кажа, че 10w40 полу-синтетика е може би най-оптималното масло за нашите географски ширини и автомобили. Изключвам по-специфични двигатели, чисто нови коли и т.н.
×
×
  • Create New...