Jump to content

MAYKI

Members
  • Мнения

    81
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Range Rover Sport

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

MAYKI's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси за отговорите. В Друмник ми казаха след седмица цена 160лв, която е отлична. Дунев в поеха същия ден на от 300лв. В Порше запад 270лв е цената, само калибриране, отлделно проверка на GPS антена, което е ясно, че драма там е трудно да има.
  2. Здравейте, някой знае ли къде правят тази процедура в София освен Порше, дата след 10 дни, а ще пътувам в събота, няколко хиляди км и ми се иска да работи, прекара се в последния момент. Благодаря на отзовалите се.
  3. Само с този код на кутията търся, здрава без дефекти, ритане, виене и т.н. Кутията се монтира на Голф 4 Ауди А3 8L Шкода Октавия Сеат Леон от 2000 до 2005. 4 степенна 01M модификация
  4. Здравейте, имам драми с едни предни капаци. Ако на някой колега му се занимава да си премери предния капак. Защото купих по оригинален номер за моята, но не пасва на калниците и сега, сега съм намерил от Copue, а моята е Sportback за да знам дали са съвместими. Благодаря на отзовалите се!
  5. MAYKI

    A5 facelift upgrade 2012-2015

    Здравейте. Предната броня и калниците, знаете ли дали са еднакви при Coupe и Sportback преди Facelift?
  6. Здравейте, някой знае ли къде или кой може да ми ремонтира LED светлините или поне да разглоби фаровете. Но държа да е кадърно!
  7. Оборудвана, може и без обтегач модела след 99 година От новия модел с легло за EGR Номера на главата 058 103 737 D За контакт тук или на Л.с.
  8. Търся вал за 2.0 Тди 140 к.с. 16 клапана Да е с оригиналното зъбно колело Кодове от който става са BRE BLB BKP Търся само вал със зъбното колело. обявата е валидна до петък 16.03.
  9. А какъв е проблема реално?
  10. Купувам въпросният километраж да е с коректно работещи моторчета на температурата и горивомер. Може и само моторчетата, ако някой продава такъв на части. Без значение дизел бензин, дали има фид дисплей или не.
  11. Това му е оригиналния номер 8L0 601 147
  12. Здравейте, някой колега може ли да помогне дали тези скоростни кутии са взаимозаменяеми. Моята е ELU и съм намерил с абревиатура FDC, четох в американски сайтове, явно сервизи, че става замяната, но немарих по конкретна информация. Колата е 1.8 турбо с код на двигателя ARZ 150к.с., намерих също така в интернет, че кутията, която се поставя на AGU двигателите с код EPC, също може да се монтира и да работи коректно. Кутията е 4 степенна, няма типтроник и т.н. Благодаря на отзовалите се.
×
×
  • Create New...