Jump to content

didoya

Members
  • Мнения

    3330
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно didoya

  • Рожден ден 22.03.1979

Друго

  • Kaра
    BMW G20 330xD MSport

Контакти

  • AIM
    didoya
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София/Ямбол

Последни посетители

9031 профилни разглеждания

didoya's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. В крайна сметка след тестово шофиране на S-ка и BMW-та направих избор, който е малко изненадващ за самият мен, но същевременно от който съм много доволен. Взех BMW G20 330d, xDrive, M-Sport, в топ-оборудване. Тази кола ми пасна най-много на моите очаквания. Много благодаря на всички за съветите.
  2. Нещо такова е опция, определено. И доста разумно откъм цена.
  3. А как са ви кутиите в режим D? Четох по ревюта, че се опитвали да държат максимално висока предавка и максимално ниски обороти при нормално придвижване и че педалът на газта бил доста нелиеен в началото. Това са неща, които ми късаха нервите при Шкодата, но успях да адресирам и оправя с ремап на кутията от TVS + pedal box. Тук обаче говорим за ZF8, а там няма TVS:)
  4. Такава ще е - на 2-3 години и пробег до 50-60-70к км. Сега лятото много пътувания имам, като поприключа пускам Супърба на пазара и задействам нещата:)
  5. Благодаря! Август мисля да се задействам с търсенето, като паралелно ще трябва да развържа Шкодата. Ще се похваля ако/като харесам нещо:)
  6. Метър и 70 съм, децата пораснаха и багажите намаляха. На практика не използвам големият багажник на Супърба, нито мястото за колената на задният ред, защото просто не ми трябва. Както писах - оглеждам се за нещо премиум, по-стегнато и по-малко люлеещо се:)
  7. ZF8 я познавам добре от BMW-та на приятели и ми харесва много повече от ДСГ-то като общо поведение, нищо че е малко по-бавно. М/у другото и при S4 B9 куатрото си е куатро, или поне така прочетох.
  8. @MachineSpirit - Ами малко ми поомръзна, а и има нещица, които ме дразнят в него. Отделно го усещам малко като "кит" и люлеенето ми идва в повечко. Вървенето е много добре, но дотам. Ако нещо друго ми хареса достатъчно - ще го сменя. Отдавна ми се карат 6 цилиндъра и ZF8 с истинско куатро. А и нещо по-премиум. @fifipaldi, @BECKO - Много ви благодаря за бързите и изчерпателни мнения. Мисля, че събрах отговори за въпросите, които имах. Ако се сетя за още неща - ще питам. Иначе ако ще пазаря такава кола - мисля да е нещо от Канада, 2-3 годишно, до 50-60к км, с топ оборудване и спортен диф. Дал съм си месец да взема решение:)
  9. Честно казано съм наясно с разходите по колата и те не ме притесняват. Мотора и кутията също съм ги поразучил доста. Най-вече ме интересува как е като шум, возене, комфорт и хендлинг спрямо стандартната Б9-ка. Съмнявам се в Порше да имат тестова S4-ка.
  10. Здравейте, Нещо ми е влязла мухата за такава кола, та да питам някой тук имал ли е досег с такъв автомобил и мнения за него. Прочетох ревюта, карал съм и стандартна B9-ка но S-ката не съм. Кефи ме идеята на новият 6 цил. мотор с много добър въртящ момент от много ниски обороти и ZF8.. И куатрото изглежда интересно. Другата кола, в която се оглеждам като алтернатива е BMW M340i, но към ВАГ имам леки предпочитания Благодаря предварително!
  11. Потвърдено, моторите с кодове DNU* са без втори ред дюзи.
  12. Не знам аз ли съм сбъркан, ама близо 70к за кола, претърпяла челен удар, без (или със съмнителна) гаранция, закърпена от наши джамбази - на мен ми се струва лудост. Като толкова искаш СУВ Ауди и имаш 70к - дай ги за начална и за някаква смешна сума на месец ще караш нова кола в гаранция...
  13. Не правя сметка на парите на колегата, ама 40к за Ауди на предно(не А6 или А8), гонещо 6 години.... Има доста нови коли 2019 година, които с 40к начална и някаква смешна месечна не са никак лоши. И ще имаш гаранция...
  14. Да речем че смених сет големи дървени колони за 3к с тези въпросните (не че сет за 3к лева е нещо особено) и съм наясно с тези неща и компромисите, които се правят. През годините доста ретро Hi-Fi неща от високият среден клас са ми минали през ръцете и имам база за сравнение. В конкретната ситуация размера беше водещ (с 2 малки деца пространството е много по-важно) и искам пак да се повторя - комплекта свири потресаващо добре за големината и цената си и повече от приемливо като цяло. А за апаратите - нещата и там леко напредват - до преди 10 години размер фотоапарат тип сапунерка никой не ги вземаше насериозно - и с право. В момента Sony RX100 последната ревизия снима не по-лошо откъм шум, резолюция и динамика от скъп и тухлест DSLR преди 10 години. Те така - мисълта ми е - иди чуй, пробвай и тогава съди за даден продукт. Совите не са това, което бяха, техниката напредва.
  15. Ако визираш специално модела, който съм посочил - всичките 5 са двулентови. И това е готиното - в толкова малки тела са натъпкали 2 драйвъра. Да, не са от дърво, ама наистина трябва да чуеш как свири комплекта преди да съдиш В ревютата също имат страхотни оценки. Аз доста комплекти преслушах и за тези пари комплект с такъв звук няма. Говорим за компактни тела, защото за мен това беше водещият критерий.
×
×
  • Create New...