Jump to content

galinavramov

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audia4-b61.9tdi

Персонална информация

  • Локация
    varna

Последни посетители

1374 профилни разглеждания

galinavramov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Забравих да уточня без надпис куатро на централната лайстна,за ръчна скоростна кутия.
  2. Здравейте колеги,купувам интериорни лайстни за ауди а4 б6/б7 пълен комплект с двата пепелника от така наречения драскан алуминий.Държа да са в перфектно състояние.
  3. КАРБОНОВИТЕ НИШКИ СА КАТО ПЛАТ С КОЙТО МОЖЕШ ДА "ОБЛЕЧЕШ" ДАДЕН ЕЛЕМЕНТ.ПРАВИЛ СЪМ СИ ТАКА СТРАНИЧНИТЕ КАПАЦИ НА ОГЛЕДАЛАТА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЧОВЕКА РАБОТИ ВЕЧЕ В ЧУЖБИНА Така,колеги намерих хора които се занимават с това.Фирмата се казва Карбон Тъч БГ ООД,може да погледнете за какво иде реч.
  4. Здравейте колеги,може ли някой да ме насочи към човек който се занимава с карбон.Искам да си облека екстериорни елементи на колата с истински карбон.
  5. Здравей колега,извинявам се за забавения отговор но рядко влизам във форума.Чувал съм че става,но не съм сигурен (МОГА ДА ТЕ ПОДВЕДА).Аз мойта е направих поръчкова на ф 63, неръждавейка .
  6. Здравей колега имам два фара за ауди а4 б6,които не светят както трябва.Искам да попитам може ли да им се вгради би ксенон и може ли да ги направиш американски тип,естествено и рециклиране което се налага.
  7. galinavramov

    Питанка за а4 б6

    Колега,за този двигател е изписано много тук във форума.Като цяло е един от най добрите дизели които ваг са правили.Обърни внимание на турбо,дюзи и маховика,това са по скъпоструващите агрегати за обслужване.Запали я на студено и виж дали ще изпуши нещо и какъв цвят е пушека.Виж и дали претриса на празни обороти.Все пак тези коли са на доста километри,но ако е читава скачай смело ,модела е много добър.
  8. galinavramov

    Лек тунинг a4 b6

    1200 лв. с карбоновите накрайници.Който се е почувствал обиден моля за извинение .Наближават хубави празници,Бъдете живи и здрави и си карайте с кеф колите..
  9. galinavramov

    Лек тунинг a4 b6

    изтеглен файл (3).htm Звука стана много готин като на спортен автомобил.И при шофиране като дадеш газ около и над 3000 оборота също е много як.
  10. galinavramov

    Лек тунинг a4 b6

    Аз си направих колата така,преди почти две години.От колектора до одзат с две спортни гърнета всичко неръждавейка на ф- 63.Нищо няма да и стане на колата ти.Чип не съм слагал.
  11. Колега има една фирма Авал влез им в сайта и си избери каква изолация ще ти свърши работа.
  12. И така наистина се оказа НАП сензор,който вече е сменен и засега всичко е ОК.Ако има нещо ще пиша,но засега са добре нещата.Благодаря на колегатаPassi за съвета жив и здрав!!
  13. Да знам колега аз по принцип само при него ходя,но този път се доверих на мой познат така че ще видим какво ще стане,ако не го оправят проблема отивам при Иво,Благодаря ти все пак за съвета
  14. Благодаря колега ще го имам в предвид
  15. Здравейте колеги имам следния проблем,колата е а4б6 1,9 Теди 131к.с,колата няма мощност нито в ниски нито във високи обороти.Закарах я на майстор той ми каза че е турбото,Оставих го да го оправи,човека вдал да го ремонтира някаква фирма забравих и името в момента когато пиша сега и оттам са му казали,че геометрията не е наред.Той ми се обади да ми каже,че ремонта ще е към 300лева аз му казах да действат и да я оправят.Днес си я взех ,но проблема си остана.Преди месец и половина съм сменил всички филтри,масло (всичко оригинално)от колегата Райно.Незнам откъде може да е проблема,турбото го изключвам(между другото забравих да спомена,че за ремонта хората ми дадоха гаранция 6месеца).Утре ще я карам пак на майстор да я види на вагком за грешки.Ако някой има идея от къде може да е проблема ще бъда благодарен.
×
×
  • Create New...