Jump to content

Георги ЖОЖО

Members
  • Мнения

    118
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Георги ЖОЖО

  • Рожден ден 23.03.1985

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 ACE LPG

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна
  • Интереси
    Електроника

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Георги ЖОЖО's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Никой не шлайфа, само че в Ту Варна се прави и реставрира с заварка. И воловете се наварят и не се хвърлят, ама по лесно от моргата. Всичко си е до правилният човек и апаратура. Затова си дадохме единствената машина за шлайф на валове на кораби за скрап и Турция го купи,защото никой не го прави ;-).
  2. Чипът е от малките.Значи не мога да ти го запиша защито нямам такъв преходник,любител съм все пак. Но мога да ти помогна с картите. Отиваш във някой фирма за компютри и би трябвало да ти го програмират.
  3. Отвори го и снимай,това е паметта му.
  4. Здравей, Какъв ти е чипът, от големите епроми ли е? Ако не можеш да го намериш прати снимка,може да ударя едно рамо с таблиците и последно,ако караш колата на газ може и предварението да се бутне.
  5. На пръв поглед, седалката е със сменена тапицерия и е зашита много грозно. Имам такава седалка със сменен плат и няма нищо общо с това.
  6. Георги  ЖОЖО

    потенциометър

    Колега направи си схемата с мап-а, струва символични пари направата на схемата и няма изтриване,можеш да си спреш бензиновата помпа в последствие,защото няма да има значение дали главата е пълна с бензин или не. Ако не се лъжа потенциометрите не се произвеждат вече( може и да греша не съм сигурен). Аз така или иначе вече 6 години си я карам с мап сензора,90000км.
  7. Георги  ЖОЖО

    потенциометър

    Здравей, Направи си схемата с мап сензор от Опел от тема на vbi(Вальо). Аз съм с такава схема за ниските. Колата става по жива и забравяш за ниските обороти. Аз съм и с инжекцион и си върви доволно почти, като на бензин.
  8. Здравей, Като е 9900лв да е 2.2 моторът. Има и с ръчна кутия за 10хиляди и малко отгоре. В мобилето има една-две с газова даже. Моторът е доста по сполучлив от 4.2, поне според мен де. Един чип и си на близо 300 коня. Цената на 2.2 моторът се вдига нагоре, докато за 4.2 не бих казал същото.
  9. Виж алуминиевите тръби,особено тънката долу( ниското налягане). Тя е прихваната със скоби и тефлонови предпазители. Моята протече зелено от там.
  10. За фреон си колега,ако не си проверявал системата. Не прави налягане компресорът и затов не ти пуска вентилаторите.
  11. Георги  ЖОЖО

    потенциометър

    Здравей, Различни са заради по-голямата игла на главата на ace-то. По -голям ход има клапата за въздухът при него.
  12. Ето каде се намира иглата,има и една шайба за законтряне.
  13. Здравей, Преди два дена го играх този филм(мокър въздушен филтър,няма палене).горната част на главата на инжекционна е проблема,а именно иглата.Или търси друга горна част на инжекционна(може и от 115 аад, сменя се иглата отдолу има гайка 19,иглата на твоята глава е по-дълга),или има гарнитури на по 25паунда.Избора е твой.
  14. Може и с оригиналния да стане ,няма да имаш големи ядове.Просто ще е по куца кутията(стига да е усилена де).
  15. Здравей, Колега това е компютарът на скоростната кутия има го в Ebay ,сваляш големия чип който е на цокъл(Eeprom-ът) и го слагаш на донорът , това е решението.
×
×
  • Create New...