Jump to content

Батстанчо

Members
  • Мнения

    1220
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Батстанчо

  • Рожден ден 12.10.1981

Друго

  • Kaра
    мАтор

Контакти

  • Website URL
    http://www.prognosenwetten.de
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Rosenheim

Последни посетители

4818 профилни разглеждания

Батстанчо's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Според мен и Б8 си е здрава кола! Казвам го защото на мой приятел Б8 2011 стана сега на 200 к км. и е мулти 2,0тди, няма абсолютно никакви проблеми до сега.Само масло, спирачки и гуми!!! Не мисля, че за 5-6 години и 200 к км. можем да говорим за чупливи коли.Отделен е въпросът, на колко км. се внасят автомобилите в България и с какви проблеми.
  2. За първата смяна на колата на жената(1,2тси) искам да сложа мое масло(в смисъл аз да го занеса във ФВ Сервиза) а не това от ВАГ, което всъщност е Шел 0 в 30 от варела. Останах втрещен от приемчика, който в прав текст ми каза, че по-високата температура на Шел в работен режим няма никаво значение за мазането на мотора!!! Имам наблюдения от това масло с Аудито ми в сравнение на температурите с Кастрол от опаковка на БМВ. След това ми разви една теория и за смяната на доставчика за ВАГ от Кастрол на Шел, че видиш ли имало общо с измамата с вредните емисии и едва ли не Шел са им дали готово решение с новите си формули...........почувствах се като човек с табелка на челото "Немец, идиот, никога не вдигал капака на колата си". Казаха ми, ако искам да си занеса маслото няма проблем, но.............това се отбелязва в тяхната система и информацията се препраща на производителя, и ако някой щастлив ден мотора или част от него се предаде, ще последва "разследване" на маслото и мотора, от страна на производителя и може да се окаже(според него и според мен 99,9%) че проблема е породен от донесеното и използвано от мен масло.Т.е. ми казаха, ако искам да ми важи 5г. гаранцията, трябва да слагам Шела от варела! Та въпроса ми е да се притеснявам ли от това или да си свиркам!?! Жената и без това не вдига повече от 3000об. или 130км.ч. Единствено се замислям, че маслото се сменя на 30 000км. и в главата ми - картинката с една грес и гняс вътре, нищо че колата е едва на 19 000км. в момента!
  3. http://www.topgear.com/car-reviews/audi/s4-v6-auto/first-drive На мен лично ми харесва. Интересен е подхода с промяна на концепцията на мотора от компресор отново към турбина.
  4. Ей тая статия четох докато чаках пред зъболекарския кабинет. С няколко думи- добра система, която по нищо не се различава от нормалното куаттро, или поне не са го усетили по никакъв начин.За разхода казват, че ще трябва да се почака, за да се види колко, но ще тестват.
  5. Фюжъна може ли да се гледа от чужбина с тяхното устройство? Ако може, бих си взел дори и да ги няма програмите, които иска жената. Уизи, пиши като научиш нещо от твоя познат!
  6. Имам го фюжъна, но няма на БТВ каналите и диемите платените.Просто за Германия ги блокират, заради мачовете, които се предават само по платените канали.В момента ми липсват само БТВ Екшън и Ринг за ШЛ и останалите там бози на БТВ, които не знам защо жената държи да има.Искам да си платя някъде за боксче, на което да има всички изброени канали, за да не се занимавам с всякакви упражнения, а просто да си платя и да ми го доставят и да ми е мирна главата. Ние си гледаме 90% немската, но откакто нямаме антена жената ми мрънка постоянно и вече се изнервям!!! УИЗИ, моля те попитай твоя познат за какво става въпрос,какви програми има, доставки, цени и т.н.. В момента слагам на КОДИ някакви линкове в PLAYLIST LOADER, от тубата, но не тръгват точно каналите, които ми трябват. Сменят ги по дати и последната плейлиста не тръгва изобщо.Отделен е въпроса, че не знам какъв бокс точно да взема, който да ми върши работа както например този на НЕТЕРА, защото той си работи о.к.?!?!
  7. Какво бихте ми препоръчал за чужбина!?! Гледам всички мачове, а жената иска всички БТВ програми и Нова. Антената на Булсат не мога да я сложа защото точно пред балкона в посоката в която трябва да е насочена има огромно дърво и няма сигнал. 1.Нетера със Сетъп Бокс(голям минус са липсата на диемите) 2.Андриод Бокс с Коди и някои ад они(кои точно обаче) 3.Андроид Бокс със регистрация в Нетера или Май ТВ или и двете(Май ТВ имат Диемите) 4.Някакъв друг вариант
  8. Някой да помогне с идея или линк за Немските СКАЙ.Свалих един, в който ги има всичките Бундеслига от 1-10, но не тръгва. В другия, който свалих има само Бундеслига 01. Той тръгва, но не мога да гледам всичките, или по-точно мача, който ме интересува. Гледах 2 видеа в тубата( ) и от линковете там си свалих файла, който се променя малко за да тръгнат и вътре видях, че на единия ги има написани всичките 10, пробвах да копирам текстовете в другия файл, но тогава изобщо не тръгва ад она.
  9. С кабела е ясно.Аз даже имам един комп само за това.Сега се сетих, трябва ли за програмите на Булсат(Фюжън АД он) да имам платен абонамент? Сега ще почвам да се занимавам, да видим какво ще направя.Някакви насоки за прехвърляне чрез ВИ ФИ на телевизора?
  10. Аз да питам като лаик Лорда няколко нещица: 1.Може ли да "хвърлям" на смарт телевизора това, което ми се гледа от лаптопа или таблета? 2.Има ли вариант да се гледат Нова и Бтв, че жената ми изяде главата? 3.Предложи ми някой Адд он за футболни мачове! Общо взето това ме "сърби" за момента. Благодаря предварително! П.П. Überraschung-a ми хареса!!!
  11. Аз продадох преди месец на жената А4-та фейсова 2,8 квадро,ЕСП, автомат,нави, седан, ксенон, темпомат, подгреви, 10 еърбега, рекаро салон, и т.н. на реални 245000км на зета на мой приятел в България за 2200Е(той си плати оделно 400Е автовоза до Варна).Единствените забележки бяха по гарнитурките на капаците, зимни гуми на 3 сезона и разни драскотини по боята.Казвам го, ако мога да ориентирам колегата като цена за хубава кола защото тя наистина си е хубава и дори можех да взема малко повече пари тук в Германия, особенно като се вземе под внимание ТЮВ-а.
  12. Чисто теоретично възможно ли е да се манипулира с ВАГ КОМ(Тахо) таблото и изминатите км. така, че дори и официалния предстаавител да не разбере?Ако много е карал между посещенията в представителя и е решил да си спести км. и пари, както и загуба от стойността на колата?Не твърдя, че такъв е случая с този автомобил просто ми е интересно дали има някакъв такъв сценарий и дали някой не се е сблъсквал с такъв случай!
  13. Като му дойде времето (борда показва около 1 година и 20к км.) Ще търся цена за Red Line и мисля да пробвам, ако не ме изругаят от Сеат. Благодаря за инфото!
  14. Сорри заз Оффа! В някаква степен последните постове ми помагат и ме карат да се замисля какво масло да сложа на колата на жената при първата смяна, която още е далече, но пък мотора е точно малолитражка с турбинка(колкото маслинка). Има вариант сам да си занеса маслото при дилъра и пак да ми важи гаранцията.Само трябва въпросното масло да отговаря на спесификацията на ВАГ.Предполагам ,че дори ще ми излезе по-евтино да си купя Амсоил или Редлайн, отколкото от дилъра ВАГ масло.Има ли смисъл от това упражнение или да не се занимавам?
  15. Не, не........просто исках да помогна на колегата и с други марки, които може да отговарят нанеговите изисквания.Нямах предвид да сравнявам 2,5 с Хондичката.Нещо като идея за търсене и да други варианти.
×
×
  • Create New...