Jump to content

quattro_tech

Members
  • Мнения

    141
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    -

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

3090 профилни разглеждания

quattro_tech's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А дали има смисъл да добавя Cera Tec към равенола при следваща смяна, не съм слагал добавки досега, на 8000 км го сменям.
  2. Здравейте, някой има ли впечатления от масло Liqui Moly Molygen? Досега карам само с Ravenol VMP на 3.0 204 к.с. CLAB с DPF, но идентичен двигател с лики моли-то звучеше осезаемо по-тихо от моя. Не съм сигурен обаче дали не е слагана и добавка Cera Tec на лики моли освен Molygen маслото.
  3. Отзив след смяната с VMP - нямаше някаква осезаема промяна в звука на двигателя, но половинсекундното притракване на веригите при палене изчезна веднага след смяната и вече 3000 км. не са се чули изобщо, така че плануваният им ремонт се отлага. 😀
  4. Благодаря, ще сложа това и ще се въздържа от флъш, по-скоро след 5-6000 км ще го сменя пак. А ползвате ли добавка за гориво - зареждам само от OMV MaxxMotion и се чудя дали има смисъл.
  5. Здравейте, сдобих се с А6 3.0 TDI quattro, 2013 г.,204 к.с.. Предстои обслужване и смятам да пробвам Ravenol, четох добри отзиви тук. В сайта им излизат 0w-30 VSW, 5w-30 VMP и 5w-30 SMP - кое бихте препоръчали? Удачно ли е да сложа и някаква добавка за маслото и ако да - каква? Имам съмнения, че е прескочена една смяна на моторното масло от предишния собственик и е възможно това в момента да е на ~25000 км., а не на 15. Дали би било добре да се направи флъш преди смяната?
  6. Здравейте, търся този ремонтен комплект за KE-Jetronic. Колата е Audi Cabriolet 1993г. Typ 89, 2.3 NG. Номерът на инжекцията е 0438101029. Благодаря!
  7. Не бъди голословен. Сонито ми помага да си върша нещата, заради които не би ме интересувало с колко ми се е обезценил смартфона 100-200 ?? Или ти за модел на няколко месеца вече имаш наблюдения с колко е обезценен ?
  8. Освен остроумния гиф нещо друго има ли ? Аз си позволявам да коментирам това, което съм видял и пробвал. Отиди, пробвай, ползвай и тогава пращай гифове. В сравнение със Z 5-ка е по-бавен. И не, не го ползвам само за ФБ и игрички. Нека сонито да е бъгаво, бавно и да ми трови нервите, явно всички с андроид сме захлупени, неуважаващи себе си и времето си скъсани мазохисти. Дано поне да се радваме малко на android 5.0 след 2-3 месеца
  9. Ами вземи един Z и пак говори после за време и нерви. В едната ръка Z, в другата 5-цата... Виж, 6-цата ще е друга бира уж, но за момента 5-ака не си заслужава.
  10. Взел съм го чисто нов, update-нах го през итунес когато излезе иос6, горе-долу тогава приложенията вече искаха иос4, за да вървят. След update-a Location services вече не работеха, тогава се скъсах от четене и го jailbreak-нах, с нов софтуер и стария bb.
  11. Ползвам Xperia Z откакто излезе, досега не съм имал никакви проблеми. Апарата не е забивал и не се е рестартирал сам. Всичко върви супер бързо, без да се "замисля", преди да зареди. Сравнявал съм ги с iph 5 и ябълката е по-бавна. Лошото на Сонито е, че батерията му пада по-бързо от на 5-цата, понеже го ползвам постоянно душманската. Но си знам - вечер на докинга, за да няма изненади на другия ден. Преди Сонито ползвах iphone 3Gs, не беше лоша машинката, няма да говоря за това, че възможностите и бяха далеч под тези на Z-a сега заради голямата разлика между излизането на двата модела. Но едно нещо помня много добре - голяма хамалогия беше докато успея да си update-na софтуера, за да започнат пак да вървят приложенията. То не беше сменен baseband, не беше чудо....
  12. Здравейте След последния ремонт се счупиха 2 от щипките, които държат клаксона към самия волан, на някой да му се намират такива или да знае откъде да ги купя ? Ето за този волан става въпрос : http://imageshack.us/photo/my-images/131/1fa2.jpg\ quattro654@gmail.com 0877065418
  13. И аз си направих каско на колата при Тони.Изключителен професионалист, въпреки, че съм от друг град, нямаше абсолютно никакви проблеми и пречки, всичко стана бързо. Ако само това, че не сте от София ви спира да се застраховате при него, не му мислете повече, трудно ще намерите другаде такова професионално отношение.
  14. Здравей, колега, видях че разполагаш с хромираните рамки за уредите на таблото. Би ли могъл, ако не си ги обещал вече на някой друг, да ми ги изпратиш до Варна, като аз, естествено, поемам всички разходи по транспорта им (куриер с наложен платеж) ? Приятен ден
  15. Ето това ще е най-правилното решение Весели празници на всички
×
×
  • Create New...