Jump to content

teodorko1

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 sportback

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

teodorko1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ок ще пиша какво се е случило.Благодаря на всички все пак.
  2. Да имах проблем с акумулатора не я бях карал дълго време и той умря.Какво имаш предвид? Така е но си духа топло след 2 3 мин. в този студ а двигателя си е още студен това е проблема Да не е получил грешка когато е паднал акумулатора.Проблема е в това че немога да изключа Eco бутона.Какво да правя?
  3. Еми ако съм без фреон няма да духа ни топло ни студено нали
  4. Имам проблем с климатика.Постоянно ми свети ECO бутона на климатроника и немога да я спра.А преди не беше така.Има ли проблем с фреона?Който може да помага.
  5. Здравейте колеги аз имам същия проблем с ключа.колата е а3 sportback 2005.Който може да помага.
  6. Благодаря за отговора.Нямам сервизна книжка но това значи че е обслужена преди нали?
  7. Здравейте колеги.Като запаля колата ми показва че трябва сервиз след 200 км.Въпроса ми е дали колата ще спре след това или е предупреждение да закача колата на компютър.Благодаря предварително.
  8. И аз чета на капачката на резервоара че няма такъв размер но видимо има доста място до калника над 4см че и повече със старите гуми.А и гледах а6 с 225/55/17 На 100 ли си сигурен или да пробвам.Благодаря предварително
  9. Здравейте колеги.Карам с гуми 225/45/17.Интересувам се ако има някой запознат да ми каже дали мога да сложа 225/55/17?Казват ми че се получава голяма разлика и че ще опират.
×
×
  • Create New...