Jump to content

Audilina

Members
  • Мнения

    292
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8P Sportback

Персонална информация

  • Пол
    Female

Последни посетители

1833 профилни разглеждания

Audilina's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На Sportback (5 врати) говорителите отзад са в задните врати, единствено събууфера е в багажника! Споменаваш говорители (мн. число) и багажник Какво искаш в крайна сметка да смъкваш/сменяш?
  2. Доста е отживяло старото табло, с червено.... за времето си бе ОК, но нещата отдааавна подминаха червения цвят монохромно е достатъчно “зле”, поне да е бяло
  3. Почвам да се чудя - заслужава ли си цялото (предвид пречките в случая) спрямо Булсатком, каквато инсталация вече има (ползвана преди години) и вероятно само трябва да се освежи и активира...?
  4. Не, мисълта ми бе не за след Х години, а дали в ежедневието не прекъсва по каквито и да е причини, да изисква намеса и т.н. Благодаря за информацията!
  5. Не намерих отговор търсейки, затова питам в нова тема... Имам оптичен интернет от Vivacom, като входът и съответно рутера е в една от крайните стаи на жилището. Иска ми се да ползвам и телевизия от Vivacom, като до колкото разбирам тя се предлага по IPTV в пакет с интернета. Немислимо е обаче прокарването на кабел от стаята, в която се намира в момента интернет рутера до хола, респ. телевизора, през цялото жилище. Има ли варианти и какви са те? - WLAN приемник за IPTV? - Powerline LAN? - друго...? Разбира се ме интересуват най-вече мнения на хора с пряк опит. На теория варианти много... Благодаря!
  6. Търся за близки A3 8P Sportback (5 врати) след 2010, в София. Не се търси най-евтиното, търси се неголям (доказуем) пробег и отлично състояние. За връзка моля ЛС.
  7. Попаднах на тази тема в търсене на нещо: Ще ми се да подкарам например HBO GO на "тъп" телевизор по възможно най-прост и директен за пускане и боравене начин. Например дедикирано външно устройство. Има ли някакви такива варианти на пазара?
  8. Още по-добре ако е компресорът - все още е в гаранция. И разбира се, че предстои посещение в сервиза. Системата както казах е промивана 3-пъти при смяната, както е по сервизни инструкции. Но за мен шансовете да е новия компресор по абсолютно същия начин след само няколко месеца са статистически лотариини. Иначе щеше да гъмжи от теми за това тук. По-вероятно е причината да се окаже другаде. Нека ако все пак някой се е сблъсквал с конкретния проблем да пише.
  9. Ще погледна пак, но не мисля, че се чува отвън... вероятно си се чува, но двигателят го заглушава. Иначе на видеото горе се чува добре звука. Същия е или най-малкото много сходен и се държи по същия начин спрямо обороти.
  10. Разбира се, че на теория е възможно, но съгласете се - вероятността е твърде малка чисто нов компресор да се развали за 4-5 месеца неактивност и то по абсолютно същия начин... И едновременно с това няма очевидно въобще друг такъв случай тук във форума, било то със стар или нов компресор.... Под видеото, което постнах има 2 коментара, които показват, че не е задължително да е самия компресор - 1. единият казва, че при напълването на системата с фреон, звукът изчезва, след време се появява пак (което може да обясни, защо го нямаше непосредствено след смяна на компресора) 2. Друг сочи към експанзивен вентил, след смяната на който проблемът изчезнал, не става ясно обаче дали трайно. Нещата може би не са съвсем толкова прости, макар и да изглеждат такива предвид това, че се влияе пряко от обороти и от вкл/изкл Оценявам всяка идея и информация, но разбира се най-вече се надявах да пише някой, който се с сблъсквал с това или познава системата добре. Иначе компресорът бе сменен от официално представителство с нов такъв (т.е. със съответния каталожен номер). Кой е производителя - не знам.
  11. Препоръката ми е известна, но е неприложима в A3 8P. Компресорът не се активира при температура (по спомен) под +5 градуса. Много дни с над 5 градуса тази зима нямаше. Каква е вероятността според теб чисто нов компресор да развие абсолютно същия проблем след точно една зима неактивност...? Бих пуснала тото, но се съмнявам Форумите биха били бъкани от този проблем в противен случай
  12. От около 2 години имам едно досадно виене/бръмчене, което се появява само когато AC е включен и съответно изчезва в момента, в който изключа климатика. Особености: - Зависи пряко от оборотите! Т.е. променя звука спрямо оборотите на двигателя. - Не се влияе от настройка на сила на духане и т.н., единствено от наличието на климатик и обороти Преди година и половина смениха компресора, тъй като беше логичния заподозрян. Проблемът изчезна, после дойде зима и когато миналата година се стопли и отново почнах да ползвам климатик - отново същото... Т.е. компресорът може да се изключи като причина. Системата бе промита/продухана и наново напълнена тогава. Идеи? Ако не същото, то много подобно на това в този клип:
  13. Пак ще питам за апп Някой да препоръча (безплатен) апп за записване на телефонни разговори (call recorder)?
  14. Споделете какъв апп ползвате за надеждна информация за градския транспорт в София...?
×
×
  • Create New...