Момо

Members
 • Мнения

  101
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Момо

 • Ранг
  User

Друго

 • Kaра
  Audi C5 1.8T

Персонална информация

 • Локация
  София

Последни посетители

742 профилни разглеждания
 1. Клошар Тунек

  Аз също бих сложил №1. Ако успеш да го долепиш на 1 см от климатичния ще е перфектно. Няма да му пречи - на фабричните с маслен радиатор е пред климатичния , а знаеш как се нагряват те. №2 е бесмислен защото частта която е зад бронята е много (~80 %) неефективна.
 2. Audi A4 1.8T Black Edition

  Май е на К04-15 това са промените: -К04 вал с турбинно колело-К04 фрезован компресор с подобрен дизайн-изцяло ново гърло на компресорен корпус-нов турбинен корпус разстърган специално за новия по-голям вал -нов актуатор
 3. Ebony Black

  Най-важното е Ф-то на щуцерите му да са с/или по-голями от Ф-то на оригиналния маркуч/тръба. Колкото по-голям толкова по-добре ще хваща маслените пари и по- рядко се чисти. Хубаво е да има и стоманена вата ,тя помага за хващането на парите. Режеш оригиналния маркуч/тръба и наставяш кена, не цапа не мирише и не се чудиш каде да изкарваш разни маркучи. А може и да вземеш с малки щуцери( ако си харесал такъв модел) и да си ги направиш по-голями.
 4. Audi A4 1.8T Black Edition

  За тези 250-300 кс, от GR Turbo могат да ти направят чисто ново хибридче болт он, за стоковия колектор. За блок не знам май с външна ,че се вижда като прокапе. но гледай по възможност да излезе на първи ремонт, никакви набивания на ризи и тн. Преди да купиш мериш задължително . Твоя няма ли да излезне на първи (чел съм темата но не си спомням ) За биели - зависи какво искаш от мотора , Ако мислиш да развивш по-натам с още мощност, няма как слагаш. Иначе има си с по 380-400 мн със сток карантий и няма драми. Има и сгънати от 350мн . Зависи какво искаш и колко разбира мапера.
 5. A6 2004г 2.7Т на части

  Здрасти колега, Ел.Перката пред радиатора ако е налична я взимам.
 6. Търся колега с ELSA за малко помощ за 1.8т AEB. Намерих тук инфо но за AWT но не знам дали не са променяли нещо като AWT е по-нов. Интересува ме: Хлабината на буталото в блока. Допустимо износване на цилиндъра и буталото. Какви са допуските на шийките (основни ,биелни) на коляновия вал + за усукване. Ако има някакви начини за проверка състоянието на маслената помпа.
 7. 12V 1.2W Но при 1или 2 изгоряли не трябва да свети чека
 8. Една кутия може да вие от няколко места не само от лагерите на дифа. Може да е от самия диф (износени планетни и сателитни колела) , Може да е някой от лагерите на валовете. Може да е от неправилно контактно петно м/у корона и пиньон. Значение има даже какво си използвал за уплътнение на капака защото от него зависи луфта на лагерите на дифа
 9. Ръчна кутия за S6

  Най- къса е на S6 (340hp) , след нея е тази от 4.2 (300hp) и най- дълга е от 2.5 TDI. Като здравина всички са еднакви ,разликата е в числата на дифовете и предавкте. Слагай от дизела и хем динамика хем икономично на дълго.
 10. И още един клиент за бууст и налягане на маслото.
 11. Смяна лагери на скоростна кутия

  Те си правят всичко
 12. Смяна лагери на скоростна кутия

  За тези който питах ми казаха, пращаш по еконт изработват ги и на другия ден ги пускат обратно. Само се уточнява кога да ги пратиш. Иначе те си знаят от каква стомана да изработят.
 13. Смяна лагери на скоростна кутия

  Питал съм в една фирма в Пловдив мисля беше за изработка на планети и сателити на диф от ауди и ми казаха 100лв за малките и 120 за големите колела. Като се има предвид сложната форма на тези в сравнение с твойте може да са по евтини. Като ново може пак да е там като цена но се съмнявам. Принципно тези по кутийте са нечовешки пари.
 14. Смяна лагери на скоростна кутия

  Модел 012. Първичен вал и предавки от АКМ, сложени в СРD (1.8 125кс) монтирана на 1.8т. Наложи се да намаля диаметъра на шийката на вала от АКМ за да стане на средния иглен лагер на CPD , който по принцип се води част от вала и не се продавал като рзервна част. Но и него го намерих на цена от около 80лв които ми се видяха много при положение че останалите 5 лагера ми стъпиха на 280лв.
 15. Смяна лагери на скоростна кутия

  Е кое му е неграмотното, да имаш лагер който е същия размер като оригиналния но с една ,две или пет десети по- малък вътрешен диаметър? Прави се вала по него и всичко е по книжка. Няма нищо приблизително тука. Аз също не ги бера парите по дърветата,и съм правил кутия и за това го предлагам, евтино интелигентно заводско решение.