Jump to content

blacky

Members
  • Мнения

    715
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно blacky

  • Рожден ден 20.11.1964

Друго

  • Kaра
    а6ц4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2477 профилни разглеждания

blacky's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не знам за какво е признак, но като не карам колата часовника изостава. Проблем с АБ няма - пали без проблемно. Часовника е стрелкови, предполагам кварцов, таблото е без борд, просто на първата А6. Някакви идеи?
  2. Защо не си потърсиш в някоя морга? Аз два пъти си купувам щангичка от моргата във Враждебна.
  3. blacky

    Светва лампа за маслото

    Ако се научиш да пишеш и разберем какво питаш, може и да отговорим.
  4. Има малка разлика. Този отвор за който говориш се запушва от грязта и започва да се пълни отсека с изпарителя и съответно да прелива вътре. Този на снимката е запушен с гумена тапа, покрай която подлизва направо в краката на водача и трябва да се уплътни гумената тапа.
  5. Наскоро си реших проблема с досаден малък теч, но редовен в краката на водача, благодарение на тази руска тема: https://www.drive2.ru/l/541314589317399388/ Дано съм полезен на някой. Изобщо не можех да предположа че там са сложили пробка, признавам си.
  6. Браво. А може ли някой линк за това от къде дойдоха?
  7. Супер тема, тамън и аз запоих клатещия си пин. Има и малко ползи от социалната изолация.
  8. Мигача се вади навън, като го извадиш ще се ориентираш как се сменя крушката. Имай предвид че много лесно можеш да го счупиш, поради остарялата пластмаса. Трябва да пазиш и калника, дано да е здрав и опасността да е само да го одраскаш. Мигача е на пластмасови щипки щракнали зад ламарината на калника.
  9. Веднъж го правих, чудя се дали ще трябва да повтарям или ще си купя по-ново ауди.
  10. Явно е нещо с което не съм се сблъсквал. Аз мислех за разхерметизирана система на централното но проблемът май е електрически, дано се включи някой колега компетентен по темата.
  11. А когато се опитваш да отключиш, чуваш ли помпата да работи по-дълго време?
  12. Разбираемо е, но ...уви. Много внимавай ако я сваляш и не слагай кората докато не се убедиш че е паснала към купето добре.
  13. Тази черната рамка на вратата се сваля елементарно и ще ти открие възможност да работиш вътре. Държи се на четири болта, но е важно да се има предвид че трябва да се внимава да се монтира в същото положение в което е свалена, защото горното е рамката за стъклото и се пасва с купето. Има едни пластмасови вложки при монтирането и е хубаво да се види къде са били и да не се загубят.
×
×
  • Create New...