Jump to content

Pavlin Tsanevski

Members
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Pavlin Tsanevski

  • Рожден ден 25.05.1990

Друго

  • Kaра
    Audi A4(B5) Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Veliko Tarnovo

Последни посетители

1025 профилни разглеждания

Pavlin Tsanevski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам джанти REAL Germany 17" 5x112 ET 38 7,5J. с гуми Bridgestone Potenza 225/45/17. Джантите нямат кривини и заварки. Гумите са с около 5,5-6мм грайфер. Цена: 400лв.
  2. Това при каране направо ли се чува или при ляв/десен завой?
  3. Нищо странно няма. Съединителя ти е за смяна.
  4. Светеше нещо смесено между бяло и синьо, но доста слабичко. Иначе да, фейс е колата. С относно духалките можеш ли да споделиш някъкво инфо?
  5. Ето и при мен как се получи. Само трябва да измисля нещо със стрелките, че не светят достатъчно ярко. Утре ще сменя и на климатика. Наумил съм си и на духалките да подменя, но не знам там също ли е с ледове. Някой колега ако е подменял там, нека сподели.
  6. Колега, ти го каза така сякаш нарочно съм спукал маркуч да видя какво ще стане. В крайна сметка е сменено клапанчето,филтъра, двата маркуча от него и маркучите за обратната нафта от дюзите. Въздух не си вижда вече никакъв!
  7. Разсмя ме колега. В крайна сметка наистина там се оказа проблема - засмукала въздух през спукан горивен маркуч. Благодарско на лошия!
  8. Здравейте колеги. От скоро имам Ауди а4 б5 99г. 2.5 АФБ мотор. Сутринта тръгнах да я паля да поработи малко преди да потегля, но работи може би около 3-4 секудни и изгасна. След това не запали повече. В прозрачното маркуче след филтъра нямаше нафта. Извадих маркуча, който е след филтъра и засмуках, горивото си мина без пречки, с лекота. Прозрачния маркуч се напълни с нафта след това, но при въртене не помръдва, все едно самото ГНП не засмуква. Има ли този двигател някаква подкачваща помпа или нещо подобно? Или самото ГНП си смуче направо от резервоара? Всякакви мнения, ще са от полза.
  9. Привет колега, трябва ми филтър за картерна вентилация ( 059103464B ). Колата е А4Б5 2.5 ТДИ АФБ мотор.
  10. Привет колега, трябва ми филтър за картерна вентилация ( 059103464B ). Колата е А4Б5 2.5 ТДИ АФБ мотор.
  11. Там не мърда от 90. Парното се обезвъздуши. За големия кръг нз. Би трябввалоо сам да се обезвъздуши като отвори термостата. Прав ли съм.
  12. Закачах я колега. Там варира от 88 до 92.
  13. А ако има възух вътре, как ще излезе? До Някъде се радвам, но съм и озадъчен. Не бях виждал ни чувал такова поведение. Преди малко един фр се прибра от Попово, викам отваряй капака ( той е с афн ) пипам...студ. Бах тез аудита аз... Явно наистина е с много голямо КПД.
×
×
  • Create New...