Jump to content

iwanow05

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Последни посетители

722 профилни разглеждания

iwanow05's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Бях в сервиз в София и оставих колата за залепване на климатична тръба, след като ми я "оправиха" ми казаха, че имам неработеща перка на климатика. Искаха ми допълнителна сума която беше меко казано космическа. Намерих колегата и се уговорихме да погледне колата. За по-малко от 10мин ми беше сменена климатичната перка и цялостен преглед на климатичната система! Много съм доволен от услугите и силно препоръчвам!!!
  2. Перката е тази която е до перката за охлаждане на двигателя ли? Която се върти от виското?
  3. А този дехидратор ако не се смени фатално ли е? Казаха ми, че е запушен и държал високо налягане. Имам съмнения в сервиза и ми е странно как са напълнили системата с фреон като е запушен? Перката ще си я сменя сам защото 400лв за този ремонт ми се струват много. Благодаря
  4. Здравейте! От скоро имам проблем с климатичната система. Имах спукана тръба, но след сервиз ми я залепиха и уж нямало проблем. Оказа се, че след като са ремонтирали колата открили следните проблеми: -неработеща климатична перка -запушен дехидратор След като "олекнах" с доста пари и сега отново ми искат 400лв за смяната на тези две неща. Въпросат ми е: Мога ли сам да си сменя климатичната перка и дехидратора? Има ли някакви тънкости в тези неща които трябва да сменя? Всеки съвет ми е от полза! Благодаря!
  5. iwanow05

    AUX или USB

    Здравейте, може би има такава тема вече, но искам да попитам на това CD как мога да му изкарам aux или usb изход?
  6. Здравейте! Може ли някой да сподели къде може да се ремонтира модул на абс или човек който се занимава с такива неща?
  7. iwanow05

    ПРОБЛЕМ с ABS и ASR!!!

    Закачих го на диагностика, но не може да се свърже с блока. Няколко пъти опитахме, но не става. Ще орегледам кабелите и връзките дори ще ги напръскам с контактен спрей. Колата е 2.5tdi ръчка 150кс, проблема е че не знам къде се намира този датчик. Казаха ми под скоростната кутия но е много относително ? гледах, но нищо не се вижда. Ако може някакви снимки ориентировъчно къде мога да го намеря. Благодаря
  8. iwanow05

    ПРОБЛЕМ с ABS и ASR!!!

    Изведнъж се появи проблема с абс. Може ли само електронната платка да се смени/ремонтира или трябва абсолютно всичко? Закачих я на тест на таблото и всичко работи, преди това смених таблото защото мислех че е от него. Оказа се че и новото и старото табло работят, но проблемя е същия
  9. Здравейте, имам няколко проблема и МОЛЯ за помощ защото няколко месеца вече съм в главоболия. 1. Светва ми червена лампа на таблото както и АБС лампата и от време на време ASR, не е постоянно. Закачих я на диагностика и излезна тази грешка Някой да знае какво може да е? 2. Втория проблем е със скоростомера, не работи километража и ако може някой да сподели точно къде се намира този датчик на скоростната кутия защото не знам какво представлява. Веднъж се опитах, но мисля че съм свалил грешния датчик. МОЛЯ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕЩО НЕКА ПОМОГНЕ!
  10. Здравейте, имам ауди а6 ц5 и наскоро смених таблото. Оказа се че проблема който мислех не е от него и си останах с новото табло. При смяната му го закачихме на симулатор и си работи абсолютно всичко по него. Сложихме го на колата, но дисплея не тръгва. На старото табло също ми работеше дисплея, но на новото не. От какво може да е? Тръгва само когато ми светне удивителен на таблото и лампата за ABS? Опитах от копчето но не иска. Някакви идеи?
  11. при 2.5 тди не знам къде се намира точно този датчик
  12. Не съм го оправил проблема със скоростомера, смених километража, но не и проблема. Трябва ми канал за да погледна този датчик на скоростната кутия, но нямам подходящо място за да го погледна. За сега оправих проблема с комфорт модула и прозорците които не работеха. Всеки ми казва че колата извличала скороста от абс-а, но някак си не ми се връзва. По вероятно е да е от скоросната кутия.
  13. Колата от ABS МОДУЛА ли извлича скороста или от датчика на скоростната кутия?
  14. Здравейте, пиша ви тук за да не отварям нова тема. Колата е 2.5тди АFB мотор 99г. Стрелката на горивото си се вдижи според наклона на колата. Казаха ми да проверя поплавъка в резервоара. След отварянето трябва ли да се обезвъздушава системата и има ли опасност за ГНП-то ? Благодаря ви !
  15. Илзезна друг проблем при който не ми работят стъклата и плафоните в купето. Казаха ми да сменя някакви термо бушони които са под волана? Някой да има такъв проблем ?
×
×
  • Create New...