Jump to content

BULL_1985

Members
  • Мнения

    79
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно BULL_1985

  • Рожден ден 22.02.1985

Друго

  • Kaра
    A6 C5

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

504 профилни разглеждания

BULL_1985's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. BULL_1985

    Свещи и бобини 1.8Т

    100 % може да се намери всичко с логото на всичко ... Много неща ми правят впечатление на въпросните снимки, но 2,50 $ / 1 бр. не е сериозно просто. Само отново да кажа без значение е дали има или не, така или иначе сложих DENSO. .
  2. BULL_1985

    Свещи и бобини 1.8Т

    Може и да си прав, просто ходих в един магазин и исках същите, казаха ми, че имат NGK Platinum същите, но нямало да бъдат с логото и продавача ми обясни, че само при първо вграждане слагат с логото ... не знам да ти кажа и не ме интересува, но се развиха брутално трудно. .
  3. BULL_1985

    Проблем с таблото

    Аз имам някой друг ред изгорял, чувал съм, че ремонтират, но май няма да се занимавам при такава цена. Не е много скъпо, но реално почти не го гледам ... и няма смисъл от разхода.
  4. Мисля, че тази тема е доста изчерпателна....
  5. BULL_1985

    Проблем с таблото

    За дисплея имах предвид
  6. BULL_1985

    Проблем с таблото

    Сподели после, моля те колко излиза смяната / труд + части / ....
  7. Според мен е ок ... така и така сме тук да те питам нещо ... Понякога при студен старт се чува силно метално тракане за около 2 секунди и после всичко утихва - нормално ли е ? Възможно ли е да е някаква верига или нещо подобно ... пореден нуубърски въпрос, но ...
  8. Тъй- тъй .... my bad ... глава ... още спя ...
  9. Спокойно KCV няма драма ... По повод на регулатора - горе долу колкото капачка от кола 2л. ли е голям. Щото има едно такова подобно в горния десен ъгъл, като застанеш срещу колата. Ще излезе капак на главата BFB, а другото AWT.
  10. Отново благодаря. Според мен вариантите са 2 : 1.- Или глава 2.- или цял БФБ ....просто не знаех какво значи ретърнлес в случая.. Ще проверя за регулатора и ще пиша. .
  11. Всичко изписано до тук е много интересно и полезно, само един въпрос относно горивния регулатор: Какво означава ако е там и какво ако не е
  12. Всичко е ок, на работа съм и гледам да споделя впечатления. Няма обидени ... KCV - с AWT е произведена .... между другото това ли е горивен регулатор :
  13. Ок спирам да спамя, все пак темата стана полезна, ще си ровя тея неща които каза и ще видим...
  14. Thank you ghost за внесените разяснения - всичко което казваш е съвсем точно. Аз сложих произволни снимки от нета, за да покажа разликите. Определено коша не е Ц5 и аз сега се загледах. Моята оригинално е с AWT и ел. дросел. Но мисля, че няма как 2000 година да съм с новите лули, а камоли с BFB двигател и едва ли някой се е занимавал да сменя глава и лули и тука идва мястото да запитам глава BFB става ли на AWT ?
  15. Моята е септември 2000. И май е сложен BFB двигател 163 к.с. от А4.
×
×
  • Create New...