Jump to content

dr_slavov

Members
  • Мнения

    361
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dr_slavov

  • Рожден ден 22.03.1977

Друго

  • Kaра
    не WAG

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

2112 профилни разглеждания

dr_slavov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Знае ли някои сервиз за ремонт на шибидах? Автомобила е А4 (Б5) ако има значение.
  2. Същия проблем. И аз си мислех, че е някаква функция на компютъра и т.н. Но май ще се окаже термостата. Просто не прави проблемите всеки път. Затова се получава така при теб. Миналата седмица смених датчика за по-сигурно, днес влизам за термостат. Ще споделя какво е развитието.
  3. Ще има ли отделна тема с предложения за следващата година? След събор 2012 имаше и се появиха доста свежи идеи.
  4. Нека малко по-конструктивно. Улисани в дрязги относно паркирането никой не отговори на моето запитване. Къде и на какво разпечатвате рекламните стикери за събора? Мисля, че това е много по-важно за популяризирането на клуба и марката.
  5. След дълго наместване на програмата, най-накрая всичко се уреди. Тъй като основна заслуга при избора на новата кола на шефа е моя, имам обещано една събота и неделя с нея. Съответно се пазех точно за събора. Ще дадем малко цвят на събитието с едно А7. Къде разпечатвате стикерите и на какво? Миналата година го направих на обикновена лепяща хартия(само с това разполагат в Офис 1), по пътя започна да ръми леко и пристигнах с една топка хартия. В печатница за една две бройки надали ще ми обърнат внимание.
  6. Цена 70лв. Стандартната цена е 99.00лв.
  7. Тогава идва въпроса: Наистина ли искаш да си смениш старото сони 41"? При положение, че имаш и проектор.
  8. Е това не го разбрах дали е така. Ако има аналогови изходи въпроса е решен. То това е проблема, че няма рисивър.
  9. Няма да стане така. От оптиката получаваш цифров звук, а усилвателя е аналогов. Правен е което предполага, че няма вграден ЦАП(Цифрово аналогов преобразовател). Между двете устройства трябва да има нещо такова: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?partnumber=180-997 Другия вариант е зарежеш правения усилвател и да си вземеш рисивър. По-скъпо, но ще имаш истински многоканален звук.
  10. 50" ТВ за 1500 лв ще бъде силно компромисен вариант. Най-евтиния и качествен начин за постигането голям размер е проектора. Мислил ли си го като опция?
  11. Явно не сте ги слагали един до друг. Защото аз съм. Ккто и да е, Гунди взе вярното решение.
  12. Ползвай си 1600 и си вземи това от линка. Имам навигация на телефона, но никога не я ползвам. Единствено когато съм бил на екскурзия в европа съм го ползвал в пешеходен режим. За там е полезно. Всекии уред трябва да се ползва за това което е направен. Софтуера за ГПС на телефон обикновенно е урязан и не можеш да си ползваш голяма част от екстрите. На този GOCLEVER можеш да му смениш оригиналния софтуера с IGo и нямаш грижи. Много приятна програма. Карти бол, и то с доста чести ъпдеити.
  13. dr_slavov

    Audi A2

    Много добър автомобил. Няма да сгрешиш. Всичко написано по-нагоре е вярно. Ще добавя само че има ESP, което е нещо не характерно за автомобили доста по-висок клас от същите години на производство. п.п. Тези дни в снега, чакам само жената да се прибере от работа и да я взема. С едни Ултрагрип 6 просто ги разплаквам големите кораби КАТ Варна ме дръпнаха настрани за да не спирам колоната. Същия проблем.
  14. dr_slavov

    R8

    Фабричното си е фабрично. Всички си спомняте на събора. Б4та беше около 1000 коня доколкото си спомням. И какво се случи хасковското RS6 ги разплака всичките с почти два пъти по-малко коне.
  15. dr_slavov

    R8

    Окачването е доста твърдо и стегнато, но не е неприятно ако това е въпроса. Нямам база за сравнение с друг спортен автомобил за да дам по-обективно мнение. В спортен режим има осезаема промяна в поведението на двигателя и скоростната кутия, за окачването не бих казал, че е нещо много фрапиращо. Истината е че трябват доста повече км за да усетиш напълно автомобила. А дали е ежедневна кола е доста спорен въпрос. Аз лично не бих се чувствал комфортно ако трябва да ходя на работа с нея. Постоянно бях под едно леко напрежение, все пак имаш 420 кончета в ръцете. Факт е, и че това се дължи на адреналина в следствие на превъзбудата. Може би ако се навъртят повече км се свиква. Може и някой ден да разбера как е.
×
×
  • Create New...