Jump to content

Auto_Tex

Members
  • Мнения

    169
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Триколка

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Интереси
    A6 Avant 3.0 TDI S-line 08"
    A3 1.8 20V 02"

Последни посетители

1159 профилни разглеждания

Auto_Tex's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Средния Клас винаги клони Към ниския ,само Дето плащате малко Повече за Него.!
  2. 20 Цола са Джантите. Перфектно Състояние .Цена 1600лв
  3. Оригинални от A6 Allroad Bitdi 2014 В Перфектно Състояние. 0884399418
  4. При мен са Сменени.Те са и единственото нещо което е сменяно по Окачването.FEBI не стават ,Оригинални или Лемфьордер същите са като оригиналните.
  5. Аз мисля да Подменя Биалетите и Тампоните стабилизиращата щанга и ако ме спре се Насочвам към Амортисьор/ Възгланица и по скоро горе в Тампона който мисля няма как да се смени само той.Твойта Обаче не е на Въздух нали Така беше , а тропането което описваш е същото като при мен.
  6. Колеги имам Едно леко Тропане при Малки Неравности и Ниска Скорост.!Чува се по Отчетливо когато Колата не е Карана - Сутрин или Когато е Вдигнато Окачването.Автомобила е Allroad 2014. Някой може ли да даде Насока.Благодаря
  7. Не Бъди Толкова сигурен.Веригите се Чуват отчетливо и постоянно при около 1500 Оборота Ако е изпуснал Обтегача.
  8. Auto_Tex

    Въпрос относо джанти

    Вносител съм на Джанти от Доста Време.
  9. Auto_Tex

    Въпрос относо джанти

    Моето мнение от Професионална Гледна точка е че Ако колата е дават ЕТ39 Ще Бъде Ок с по Ниско ЕТ примерно ЕТ35 или 30...!!!Това ЕТ45 от Зададените Заводски Влиза още 6мм Навътре и Най малкото ще Изглежда Грозно,а има дори Малка Вероятност да Опре в Спирачни Апарати Отпред Зависи колата с Кой Мотор е,Може и в Амортисьора което е по Малко Вероятно.
  10. На Моя Allroad гумата е сгъваема Continental.Компресора си стои в Калъф в Страни до нея в Ъгъла.Вече в Багажника си Имаш 12V Вадиш Помпиш Монтираш.Никога не съм е Използвал до Момента.В интерес на истината на Моите Коли или не се е Налагало или са Минимум 2.!!
  11. Аз съм Заводски с 20 Цола.Имам закупени и оригинални от Ауди 18 инча но 7.0 J ET38 за зимни гуми ,но са много тесни и ме дразни и минавам на 8.0 J с малко по нисък Офсет.Ако някой е слагал фланци или офсет 30 да сподели
  12. Колеги някой монтирал ли е на ALLROAD Джанти 18 Цола 8.0 J ET30 , Заводски препоръчват 8.0 J ET41.Как изглежда излизат ли доста навън ако някой е монтирал или пък е слагал фланци да сподели.Благодаря
  13. Matrix Фарове се Монтират в А6 при Фейслифта от 2015г Колега.Тези са ЛЕД Фарове които са Автоматични и Завиващи това е.
  14. Auto_Tex

    Тракаща верига на 3.0TDI

    При Мен Веригата нямаше Шум нито на Студен ,Нито на Топъл Старт ,Никакъв Шум.Веригата се Чуваше Яко на около 1500-2000rpm и то ако се Заслушаш или стоиш на Отворен Капак.Имам клипове колко Много Беше Разтеглена веригата и Обтегача Беше Изтървал..!Тези Мотори Няма нищо Общо с Предното Поколение от Към Пробег на Вериги.Колата е на 185х км Реални в Момента ,Смених вериги преди 5000х км и Обслужих Всичко около Пистовия Ремък + Нов Термостат Дори.
×
×
  • Create New...