Jump to content

Cordoba16vt

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi S6

Последни посетители

545 профилни разглеждания

Cordoba16vt's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имам Босе ама в С4 и ще трябва и купето да сменяш Sent from my SM-A510F using Tapatalk
  2. Върни оригналния касетофон , или друг от ауди за босе Цитиране на предходен пост!
  3. Здравейте , продавам 4 броя Авус 5х112 7.5 х16 в комплект с капачки . Има монтирани на тях зимни гуми Сава 205/55/16 със дот 2006 г но с 5+ мм грайфер . Имат дребни забележки по ръба от успоредно паркиране близо до бордюр . Цена 450 лв . Снимки при интерес - прибрани са в мазето за съхранение .
  4. .......... един верен ред не е написал тоя мишок
  5. каква компресорна карта бе , нали за турбо говорим ? :)
  6. Аа не така , уредих колата да дойде , даже в твойта територия, шофьора от летящ е почти без значение , при разликата във вървежа на двете котви В един сервиз ми викат вече ЛудаКрис , гонки съм Ореждал , разбираш ли . В петък може да направим едно ОМВ Бояна да полафим и на бира . . . не знам за гонки, освен да се порадваме на тръцове с 30ки . По отношение на пресветата графика - не виждам какво ви учудва- малка ( в сравнение с 30ка например ) турбина , вискоко налягане - след като избухне на препарира всякакви опити от оригинални ретро линейка дори да се задържи до калника на фалшивата баба , се предава и налягането започва да пада , а без налЕгане нема торкЪ . Според мен самия чип реже буста , за да не се разлети ирационалния двигател който мъчи толкова много души дали върви или не .
  7. Ръкавицата е хвърлена - новата дисциплина е старт от място - на Бояна, кога можеш да излезеш. Отново оригинал срещу фейк.
  8. Каза ти се горе да излизаш .Да не се притесни нещо?
  9. Хубава среща стана а и лаф падна доволно... наистина трябва по често да правим сбирки
  10. И задна броня нямаше . Евала максимално ми хареса рс2ката
  11. Ааа кокоо не съм визирал теб така, "фейк ерес сетУп ", и "прави жега", и "не вдигай налягането че ще прави повече жега" "прецакал си се че си я качил на дино и че си постнал графиката тук ' не съм го писал аз. Не видях и сашо да твърди че е утрепал рибата със сетАпа от РС , просто търси обективно мнение. обективно мнение се получава - сядаш в колата , возиш се или караш, качваш колата на диното и гледаш резултат. Моето мнение произлизащо от собственият ми гъзомер ( повтарям че не гледам само графиката , а и съм карал колата ) е че се получава кораб с доста добра динамика. Фактор е точно дизеловата графика - бута рано в обороти а след това държи около 260 коня на гуми . Това че не може да повтори графиката на фабрично рс2 като поведение не прави колата по-лоша за каране може би ( не съм сядал в такова Порше с петак ) , а и не се очаква тъй като валовете са различни. с друг чифт валове колата става по лагава , и вади повече коне ВЪВ високи обороти , но колата е по-гадна за каране ?
  12. Аз пак да повторя ( карал съм въпросната кола в леко по друг сетъп ) , колата има доста добро поведение на пъти , взривна е , нагоре умалява но не и пречи. всеки иска колата да въРи от 3000 до 8000 об ама нема такъв филм.
  13. Кой и как реши че колата прави жега ? Не забравяйте че колата е с чип за сток карантия , не се знае какви са авансите нагоре по таблицата , нито бууста , нито смесите. недейте така да твърдите че колата прави само - жега, има си егт за тая работа. 500 нютона са факт . и колата е 280 коня поне до 6000 об, не виждам какво ви боде толкова очите ?
×
×
  • Create New...