Jump to content

vermeer

Members
  • Мнения

    1012
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    я през просото...

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

5012 профилни разглеждания

vermeer's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това със шайбите го забравете. Аз се надявам да завърша модификаця на 01Е със Т3, както ссе казва - the real deal
  2. http://ttvracing.com/products/?manufacturers=audi&engine=audi-1-8-20v-turbo&type=flywheels
  3. Кажи ми честно - вярно ли разглоби мотора и няма да смениш биелите !?!
  4. Вий па - малко заварки по диференциали и хората си карат на задно
  5. Съществени разлики в софтуер за заводски сет ъп според мен не може да има между утвърдените фирми. Всички що годе отбират какво и как се прави, а ограниченията идват от самия сет ъп не толкова от софта. Много се забавлявам като започне да се говори за 1+,2, 2+, 2 и 1/4, 2 и 3/4, 3 "на косъм" стейдж, после как по-ниская стейдж на едната биел по-високия стейджа на другата фирма... Пълни глупости и хората се зарибяват по разни дреболийки и изсипват пари със самосвали заради някаква цифричка. Чипосва се там където има добро и адекватно отношение към клиента. В този контекст бих си закарал колата в Prospeed.
  6. vermeer

    Ebony Black

    X2 Нищо общо с картите...
  7. vermeer

    Ebony Black

    За такава джажавка ли говориш или нещо друго? https://www.onlyrevo.com/product-details/accessories/serial-port-switch-sps&engineid=18 Аз имам три карти и сменям през cruise control-a.(нищо общо с джаджата отгоре)
  8. Краля на дизелите... нищо лично към Адлер, хич и не го познавам, но ми е безкрайно смешно като някой прелее малко софт и клиента почва да припада от умиление, че моргата не се е взривила, даже е започнала да ускорява....
  9. 058 е различен от 06А. 058 ползва вал от АВА/АВF.
  10. Той е с АЕВ!!! Не можеш да сложиш вал от TFSI!
  11. Надявам се да знаеш за разликата между информираност и дезинформираност. Ако правиш колата на принципа ЕЖК, гаранция ще строшиш много пари и последните изминати метри на тази кола няма да са в бъдещето, а ще си останат в миналото. За да станат нещата, трябва не да питаш, а сам да генерираш идеи, защото ще имаш пречки на всяка стъпка. Имаш да прекараш поне 1 г. в четене прреди дори да се доближиш до този момент, Ако не се намеси някой да ти помага ще го закъсаш.
  12. Туй stage ли ще доди или за етап от тунинг онтогенезата говорим?
  13. Аз се чудя как е паднал разхода... сгромляса ли се?
  14. Промени си заглавието на темата... отдавна не е меродавно Лекинко ти завиждам за биелките, и аз се спрях на I-beam, но се изръсих яката за Pauter-и. Единственото ми успокоение е, чe BarTek нямат собствено производство, а вероятно им правят само ОТК и малко машининг. Кажи ми 3 неща: тези бутала на 81 мм ли са? Аджеба що не си оправиш обема на мотора като така или иначе си се разколачил и ти трябва само един колянов вал? От каква сплав са буталата? Искаш ли колекторче с T3 топ маунт, чистак ново? A? A?
×
×
  • Create New...