Jump to content

angelpeshev

Members
  • Мнения

    245
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно angelpeshev

  • Рожден ден 29.07.1994

Друго

  • Kaра
    пеша

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Bourgas

Последни посетители

801 профилни разглеждания

angelpeshev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Timekeeper съм в една фирма Saipem ,която строи Южен поток в Бургас.Работата ми се състои в това ,че хората ,когато идват на работа се подписват ,че са присъствали и когато си тръгват пак се подписват.Аз по документите правя един Екселски файл и пращам Дейли репорт за присъстващите хора.
  2. Не не колега,не ме разбра правилно.Исках да кажа ,че търся такава ,която е без цялата маска .Просто намерих първата такава в карса и за това е постнах нея.Иначе не става дума да взимам нея.
  3. Колега ,благодаря тази тема е бях ,чел.Искам да чуя впечатления от хора карали и поддържали такъв автомобил.Евентуално проблеми, които създават.Говорим за тази ,която не е с цялата маска. http://www.cars.bg/c881619
  4. Здравейте колеги.Продадох а6-цата и сега ще минавам на нещо по-икономично.Мисля да закупя а3 2004 1.6i като в последствие мисля за газов инжекцион.Моля хора които имат или са имали пряк допир с колата и този мотор с ръчни скорости ,да дадът мнение.Знам ,че няма какво да очаквам от 1.6i ,но аз ще е използвам повече за градско ,така че не ми трябва по-мощна.
  5. Ако се свали дебитомера и се налива вода след него ?
  6. И аз се интерсувам за 2.5тди В6 ,налива се вода във въздушния филтър ли ?
  7. Жив и здрав ,колега със здраве да си е караш.
  8. На вратите задните като ги отвориш ,погледни снимката това в червеното е едно като болченце,можеш да го направиш да работи защитата или не за отваряне на вратите от деца. А за това при включени фарове ,когато пускаш чистачките да пръскат стъклото за да го измият ,задръж да пръска по дълго време лостчето и ще се включат и пръскалките за фаровете.Това става само при включени фарове.
  9. Ето ново клипче чуйте в края на клипа има едно почукване като върна газта
  10. Колега погледни прословутия проблем на тези двигатели,филтъра за картерни газове.Твоя мотор щом е 150к.с предполагам е с код на мотора AFB,филтъра ти е от проблемните ,замени го с тези от по-новите и мисля ,че ще се оправи проблема.
  11. Колега какви парички да си приготвя ?
  12. Колеги попаднах на едно клипче в тубата на 2.5тди в6.На пръв поглед виждам ,че е сменен въздушния филтър.Но от какво идва този звук като от Блоу офф клапан?
  13. Явно проблема не е само един.Просто ми беше интересно и при вашите двигатели ли се чува това тракане ,като ги запалиш на студен старт.Аз другите работи ще си ги оправя,явно съм се подвел,не е нужно да реагираш така Mitaka madafaka.Можеше просто да ми кажеш ,че съм в грешка
  14. Колега да ти кажа може и той да е успокоителя на ангренажа,защото волана малко трудно се върти и като че ли не е опънат ремъка докрай...И като го завъртя все едно обирам някакъв луфт..
×
×
  • Create New...