gafcata

Members
 • Мнения

  263
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно gafcata

 • Ранг
  User
 • Рожден ден 19.09.1983

Друго

 • Kaра
  3, 4 и 5

Персонална информация

 • Пол

Последни посетители

1068 профилни разглеждания
 1. Преди 3-4 години бях купувал 4 чисто нови и много пресни дайтонки. На второто лято ми се сториха доста вдървени. Зимата продадох колата и го подарих . Аз лично не съм доволен!
 2. @AudiF@n Карай си спокойно. 1,200 литра на 5 000км не е толкова страшно. Аз в момента карам атмосферен бензин, който ми гори към литър на 1 000км. В близко бъдеще ще го лекувам някъде, но искам първо от любопитство да сложа друго масло, да видя дали и каква разлика ще има.
 3. Playstation 4

  Uncharted не съм я пускал. Гледам че са няколко части. От коя да я подхвана?
 4. Playstation 4

  После да кажеш как ти се е сторила.
 5. Playstation 4

  Тези тичащите ги душиш един по един ако са много, а ако са 1-2 спокойно си ги пребиваш. “Кликърите” им забиваш по едно шило във вратлето. Ако не си на висока трудност с R1 ги виждаш къде са и ги издебваш. Ако не бъркам, трябва да ги избиеш всичките за да дойдат при теб жената и детето. Ти си в началото, тепърва ще и видиш потенциала. Скоро трябва да излиза втора част.
 6. Playstation 4

  Не се сещам къде си точно, но пробвай ако можеш да удушиш някой без да те усетят. А ако са от “кликърите” можеш да минаваш много близо до тях с “промъкването”. Можеш да се движиш едваааам и най-вероятно няма да те усетят. Пробвай пак и ако не успееш ползвай жокер, само трябва да видиш къде си точно:
 7. Playstation 4

  Ище една безсънна нощ с Last of us. В момента я превъртам 3ти път. Първо на изи и на нормал, а сега на сървайвър. Въпреки че съм я играл преди това, откривам нови неща и все едно я играя за първи път. Може би защото първите два пъти не гледах филмчетата, а това сега виждам колко голяма грешка е. Играта е уникална и такова нещо с неспането ми се е случвало за последно преди 15 години...
 8. Аз не ползвам епълската навигация. Ползвам мапса на гугъл по навик. Епълската и да ползва данни за трафика е разбираемо. Ползваш навигацията - гледа ти местонахождението и пресмята задръстванията. Не ползваш навигацията - не те следи. Има разлика от това при евентуална пусната навигация да гледа за трафика и да ти докладва постоянно местонахождението, към кое wi-fi се връзваш, ip-та, капацитет на батерия, bluetooth включвания и тн. Това са доказаните. А след като се предава тази информация, не пречи и да се предава всякаква друга информация. Не става въпрос за епъл/андроид фенове и тн., а за правилно и неправилно. Всеки е свободен да има свое мнение и да ползва каквото му харесва. Аз приключвам по тая тема. П.п. Предполагам предаването на тази информация може да се ограничи и дори спре. Доколко съм запознат повечето криптофони са базирани на андроид.
 9. Всеки е свободен да прави каквото си пожелае. По подразбиране трябва да не те следи. Защотo към кои Ip и wi-fi не мисля че има нещо общо с мапса на гугъл.
 10. В интерес на истината съм ползвал андроид за период от максимум мсесец-два. Ако бях потребител нямаше да съм ок с този мониторинг. Без значение за какви цели се ползва. Възможно е и ios-а да събира същата информация, но за сега не съм срещал такава информация. Предполагам, че airplane mode ще му свърши работа на този който има нужда от “уединение”.
 11. На мен лично не ми е окей, някой някъде си да знае в кой момент къде съм, какви страници посещавам и от какво се интересувам. Ценя личното си пространство.
 12. Как Google продължава да ни следи
 13. Замяна на A6 C6 с A4 B8 ?

  Имам нагледен пример покрай мен на А4 В8 (авант) на 320 000км, 2.0д на предно и с мултитроник. Кутията работи както когато е била нова. Колата е купувана нова от тук, никога не е отваряна кутията. Сменяно и е маслото, но незнам колко пъти, мога да попитам. Може и да е късметлийска бройка.