Jump to content

rough158

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно rough158

  • Рожден ден 30 Септември

Друго

  • Kaра
    A4 (B7)

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    VARNA

Последни посетители

955 профилни разглеждания

rough158's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може ли модела на Мултимедията, че се впечатлих от качествата, които предлага!?
  2. Здравейте колеги, Моля, за споделяне на мнения от опит, какви външни карета сте слагали на Б7-ците си и те са качествени/ спрямо цената си/ Благодаря предварително
  3. Здравей Райно! Моля за цена на продукта със сления номер: 1J0 127 247 L Благодаря предварително
  4. Ако " ври", както се случва в момента при мен как се решава проблема при положение,че цедката не може да се извади от казанчето?🤔
  5. rough158

    Color fis display audi a4 b6

    А дали има ли някой колега, който може да ми съдейства !?
  6. rough158

    Color fis display audi a4 b6

    @bsdnikolov и двете са RB8 -да! Можеш ли да го направиш - да извадиш кода от моето табло , да отключиш новото табло и да вкараш там моят код?
  7. rough158

    Color fis display audi a4 b6

    @CVT Здравей колега, Можеш ли да кажеш дали мога ли да заменя Табло на В7: 8E0920 901D, което в момента ползвам с 8E0920 982D, което е пак от В7 , но е цветно ?!? Благодаря предварително.
  8. А как се разбира,че компресора е издъхващ?
  9. Мотора е 2,0 TDI , като имам изронени 2 зъба на средното колело. Ако някой има инфо от къде мога да си поръчам само него ще се радвам да сподели!
  10. И на мен ми се наложи да започна да търся начин за алтернативно решение на проблема с клапата. Ако наистина има начин да ми възстановят зъбното колело на което му липсват два зъба ще се радвам. Можеш ли да ми дадеш контакт?
  11. Понеже при мен се случи проблема с износване на зъбните колела на дроселовата клапа ще се наложи да звънна на посочения телефон. После ще кажа какво се е случило.
  12. При мен от известно време се получава леко запотяване на стъклата при определени условия.Ще пробвам да почистя въпросното моторче,но ми трябва малко повече инфо по разглобяването( ако е възможно ) Освен това от скоро започна да се усеща мирис на изгорели газове в купето а когато леко отворя прозореца миризмата става непоносима! Някой сблъсквал ли се е този проблем и как го е разрешил?
  13. Зумера е вътре в самото табло, като през определен период изгаря( незнам причината) При мен също изгоря и при изгоряла крушка или забравен закопчан колан не свиреше.Наложи ми се да поръчам от Германия, като сега разполагам с още два резервни.Ако имаш нужда съм насреща! Ако вече си си решил проблема, то нека е жокер за останалите
  14. rough158

    Дюза-помпа 1.9TDI AWX

    Благодаря за информацията.
  15. rough158

    Дюза-помпа 1.9TDI AWX

    Здравейте! Кой може да ми каже къде във Варна могат да ми направят тест на дюзите , защото от известно време имам проблем с паленето и къде мога да отремонтирам неработещите?
×
×
  • Create New...