Jump to content

G&G

Members
  • Мнения

    512
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно G&G

  • Рожден ден 12.06.2000

Друго

  • Kaра
    кола

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1832 профилни разглеждания

G&G's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купи си Джимни да си кара, RS-а е long term review car. Което не го прави по-малко хубав, разбира се.😁
  2. И понеже ремонта на лаптопа от другата тема се възобнови, мисля че ми е време да се сдобия с макбук. Спрял съм се на 13ка с тъч бар, 8гб рам, 256 ссд и i5 на 2.9гхц. Ще се ползва главно за лайтрум, фотошоп и клипчета в тубата.
  3. Това ясно, не очаквам да е 10 пъти по-мощен, там по-скоро ме блазни екрана и цветовете. А компютър няма как да се вземе поради това че се пътува постоянно, а снимки се обработват на момента, все пак от някоя писта или мач се пускат на момента, та предпочитам да си имам един що-годе мощен лаптоп, отколкото силен компютър и някакъв лаптоп, който да тътря с мен по събития. Няма спор, че на цената на която ще се вземе лаптоп, ще може да се направи много по-добра конфигурация с настолна машина.
  4. Не знам кои са тези друг клас и други пари, но имах предвид че се ползва като чужд и все едно не съм го купувал аз. Иначе винаги има как да е по-скъп и по-мощен, но съм го купувал когато бях на 15, помня че беше 1500лв които ми се струваха адски много тогава и ги събирах доста трудно, но пък явно си е заслужавало. Предоволен съм от този лаптоп, поне за сега. Така или иначе като го върнат ще се разглоби да видя дали дъното е ново или си е моето.
  5. До сега само на латопи съм работил, ползват се по-зле от служебни, но пък в крайна сметка са за това. Този е преживявал доста състезания с коли, тоест прах яко, мачове зимата при нулеви градуси и лятото при слънце. Пътува постоянно с мен, та компютър не е решение или поне не за мен. Плюс че с проблемите в кръста, изкарвам нормално седнал на стол максимум 20 минути.
  6. По-скоро предпочитам този да се използва още малко, а след година-две да си взема нещо друго, най-вероятно Мак, а този да остане за родителите ми ако е жив.
  7. Не знам какво е, обаче факт е че лаптопа е прегряван и се прегряваше до последно. Геймърски е, ползван е само и единствено за фотошоп и лайтрум, обикновено със заредени минимум 1000 снимки, мисълта ми беше дали си струва да се прави или да купувам нов. Този си е избил парите преди доста време, вече е на 5 години. Но пък заради пандемията работата намаля доста, а преди няма и месец налях пари за Sony 70-200, та не беше най-подходящият момент да се чупи. Както се казва рисковете на професията, другата седмица трябва да е в мен и уж ще се внимава малко повече... поне първата седмица.
  8. Да му имам нервите на този човечец, ще се прави значи.
  9. Значи директно да си го правят, няма смисъл само да чакам, че е тегава работата без лаптоп. Това е модела ASUS ROG GL552VX-CN059D
  10. I7-ца някоя, ама коя беше идея нямам, а лаптопа не е в мен. ПС. 6700HQ 2.60GHz
  11. Ходи на сервиз лаптопа и диагнозата е хъб на дъното, което на мен не ми говори нищо, но пък ремонта е 360лв. Някой да каже струва ли си или ме хвърлят по върбите?
  12. Да се включа и аз, лаптопа ми си бачкаше до днес и като се прибрах към 4 часа, вече не работеше. Беше си включен в контакта, а сега не дава никакви признаци на живот. Пробвах да вадя батерии и да стартирам, но не става.
  13. Не знам по колко карат вашите, ама и старият ми 6S Plus едва изкарваше един ден в началото, а в края по два часа. И сегашния Xs изкарва до към 15 следобяд, а е на 6 месеца. За сравнение старият ми 6s Plus си кара по над 2 дни при майка ми с пуснат интернет. Така че ползването си зависи адски много. ПС. Сега си погледнах скрийнтайм-а за последните три седмици е над 8 часа на седмица.
  14. Избра се Самсунг точно заради марката. Преди около година баща ми се наигра с един Алкател за 80лв и от тогава се убеди, че телефона трябва да е хубава марка. Аз щях да избера Xiaomi най-вероятно, но той предпочете това.
  15. А някакво мнение за Xiaomi Redmi 8 или някакво друго предложение?
×
×
  • Create New...