Jump to content

Joro Irl

Members
  • Мнения

    625
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 Black Edition

Персонална информация

  • Локация
    Бургас/Dublin

Последни посетители

1176 профилни разглеждания

Joro Irl's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Действието се развива в чужбина. И да ти кажа, едва ли някога ще стигнеш до тях. Но са, двама доста начетени индивида. А колата е 2013, А6, 2.0tdi, 177 /204/к.с. м-tronic.
  2. Само за информация. След посещение на Оторизиран Ауди Сервиз, за рутинно обслужване на скоростна кутия, бях уведомен, че са извършили актуализация на софтуера, във връзка с изгорелите газове. Всичко ОК от моя страна, но от тогава, колата работи по-шумно, на всеки 3 дена извършва регенерация на ДПФ-а, и то не по време на каране по магистрали, а точно като влизам в града, всеки път. Повишена консумация на гориво, м/у 1,5-2л на 100км. Няколко пъти ми светна и индикацията на таблото за грешка при двигателя. При четене на грешката индикира проблем с EGR. След посещение при независим механик, на когото вярвам, бях посъветван, да се инсталира стария софтуер или качествен ремап на същия. Напрвих ремап-а, и колата се усеща много по-добре, двигателя си върна старият тих звук, консумацията се върна към старите си показатели, даже ми се струва, че е по-добре от преди. Всякави индикаций изгаснаха от таблото. Моя съвет е, да имате едно наум, преди да извършите тази актуализация. Весели празници!
  3. УжасТ, аз лично, не бих погледнал нито едно от показаните. Дори и втора ръка Аудио-Видео ресийвър, среден клас, с що годе прилични тонколони, биха звучали 10 пъти по-добре.
  4. Е, то размера е според размера на стаята /се предполага/, но ние винаги търсим ПО-ПО-НАЙ, нищо че после не е подходящо, важното да е голям. Д`ет казват жените, размера няма значение, ........ !
  5. По принцип, ДА, но ако можеш търси нещо по-нагоре, 6400/6500 или направо 7 серия KS моделите.
  6. Здрасти, ако имаш време и желание, може да се видим и да обсъдим качествата на Гинеса, на по халба? Можеш да ми звъннеш на +353 89 4596037. :) 

  7. Да, затова написах, че е една от причините. Също не можах да намеря, повече плюсове пред плоския екран. Да, има една идея зад цялостната концепция, но също и доста компромиси, при монтиране/разположения на екрана. А като взимах моя, си говорихме с един от консултантите в магазина, и спомена, че повечето компаний, спират производството на 'криви' екрани, нямало търсене и концепцията, не се е приела добре от пазара.
  8. Това беше една от причината, да не взимам 'криФ' телевизор. Обира всичката светлина из стаята.
  9. Като тухла четворка, изглежда. Няма с какво да го снимам в момента, може би по-късно, ако толкова настояваш.
  10. hahaha, виж сега, аз телефон не си купувам, за да го показвам и хваля с него /както са 80% от хората в БГ/ , а съм го взел за ползване и работа. Пътувам доста, и в повечето случай, не ми се занимава с кабели, с вкл./изкл. или външни powerbank, след като вече съм се уредил с такава, вградена в телефона. А е и доста добре обезопасен от изтърване и надраскване. А и като знам, че ще изкара мин. два дена без зареждане, какво повече ми трябва, нищо. Това е за мен, за други със сигурност е различно.
  11. Не помня от тук ли я взех или от e-bay, но няма значение, беше на прИмоция тогава от Е95 на Е50. https://www.amazon.co.uk/dp/B00Q7C6FTA Това е тухлата: http://zerolemon.com/product/zerolemon-samsung-galaxy-note-4-10000mah-extended-battery-nfc-rugged-black-zero-shock-hybrid-protection-case-black/
  12. Аз съм доволен от моя Note4, вече почти не си ползвам лаптопа /в месеца я един-два пъти/, ако имам някоя по-голяма задача да свърша. Доволен съм и от батерията, но моята я смених с такава от Zero Lemon 10 000mAh, без проблем издържа пълни два дена, при постоянно ровене из нета, а ако го оставя телефона на мира, може и 4-5 дена да изкара.
  13. Може и така да е, незнам. Да, софта на ТВ-то е последната версия пусната от Самсунг. Ама не ми пречи, само няколко канала 5/6, от Булсатком пакета са малко кофти, всичко останало си е прилично, а НД са перфектни. Но аз и не гледам ТВ, доста рядко, филми гледам доста и за това искам да обновя екрана.
×
×
  • Create New...