Jump to content

batgoshe

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно batgoshe

  • Рожден ден 22 Февруари

Друго

  • Kaра
    audi A6 4G

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Gent

batgoshe's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги , трябва ми помощ . Преди два месеца рейката ми протече и я смених с друга втора ръка . Днес и тази протече, направо ще откача . Работя в Белгия , а другата седмица се прибираме за ваканция. Направо съм в шах , моля ако някой знае от къде и каква рейка да си купя да сподели .
  2. Купих репликата ( италиански са ) , джантата ми хареса , гумите са мишелин пилот 3 почти нови ДОТ им е май 2014 . Добре паснаха , може и по добре но на този етап и на това съм доволен . Благодаря на всички вас за помощта . Ако на някой му е интересно как стоят мога да пусна снимки .
  3. Меренето е найстина най-сигурния начин . Но не става навсякъде .Ако са от сервиз мога на место да ги сложа и да приценя .Макар ,че и там гледат да те претракат на бързо . Ако ги намеря от човек става малко трудно на улицата да демонтираш и монтираш . За това и се интересувам за модела джанти дето ще паснат добре . Знам ,че тия дето ги постнах са реплика ,но трудно се намира оригинална 17 за б7 .Ако беше по-новия модел а4 или а6, джанти дал бог . п.п - моите дискове са си стандартните . Цитиране на предходно мнение!
  4. Колеги харесал съм тези джанти . Извинявам се ,че са от чужд сайт , но живея там . Размера е 7.5Jx17 ET 45 дали ще стоят добре на Б7 . http://www.2dehands.be/auto-onderdelen-accessoires/autoaccessoires/velgen/evr-audi-new-rs4-velgen-231668487.html#top-of-page
  5. Колеги , то май според модела на джантата варира и ЕТ -то .
  6. Здравейте колеги, смятам да си търся 17-ка джанти за лятото . Но незнам точно колко трябва да е ЕТ на джантата за да пасне добре и да напълни леко калника . Сега колата си е с 16 ки 7jx16 ET42 .Те са си оригиналните,.Стоят добре , но малко празни ми се виждат калниците . Не търся нещо екстремно ,просто да изглежда естетично . Колата е а4 б7 авант .
  7. Колега , бтътут работи със всички телефони ,поне аз моя съм го пробвал със доста и никви приложения не трябват . Заводския код е ( 1234) ако предния собственик го е променил евентуално, тогава може и да е друг . Цитиране на предходен пост!
  8. Колеги , и моят модул нещо не е на ред . Нямам плафони . Но когато е дъждовно и карам, после включа на задна парктроника ми изписква странно и плафоните ми работят . Незнам сега модул ли да търся или е нещо с кабелите .
  9. Това е comfort control module при б7.
  10. Може колега , не споря просто споделям . Ще я видя тази добавка .... на мен до сега не ми е светвала ,но всичко е въпрос на време . Друго която знам , че никак не е добре за филтъра да се гаси при студен двигател Цитиране на предходен пост!
  11. Колеги , добавките свалят циментацията на дюзите при дюза-помпа .
  12. Здравейте колеги , нов съм във форума така ,че добре заварили Интересува ме ,някой сменял ли е заводската стабилизищата щанга на а4 ( 18мм ) със същата от s4 ( 22мм ) и как се държи колата след подмяната ? Случайно се запознах с едно момче което си е направил колата да изглежда почти като s4 , но от всичките промени най много се радваше на новата стабилизираща щанга ... каза ,че колата е станала много по стабилна в завоите . Моля ако някой има опит да сподели . Ето и линк от друг форум как се сменя , всичко си пасва идеално . http://www.audizine.com/forum/showthread.php/225821-RS4-Rear-Sway-Bar-Install
×
×
  • Create New...