Jump to content

ociata

Members
  • Мнения

    106
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B8 3.0TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

686 профилни разглеждания

ociata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Жената приложи доста тормоз на нейната кола и търся майстор да оправи предната броня и корите под нея. Разбира се ако е останало нещо за оправяне, ако не да търсим втора ръка. Преди време ходихме на Гешов и останах много доволен, но времето ми е кът и затова сега търся майстор/сервиз в района на Младост/Дружба/Горубляне/Студентски град/Гео Милев... До колкото си познавам жената може и редовен клиент да му стана та по-добре да ми е по-удобен Благодаря на отзовалите се.
  2. Здравейте. Чудя се дали мога да си купя втора употреба ключ за аудито(а4 б8) и да ми го обучат за мойта кола? Един познат ми каза днес че това не може да стане - веднъж програмиран ключа става само за тая кола. Тоест ако искаш друг ключ трябва да вземеш нов, който да е "празен" и да го обучиш на по твоята кола. Нов китайски не искам, понеже си имам и не съм доволен. Пластината не ми е проблем, ще си я прехвърля от китайския и него ще го оставя резерва. Нов оригинален е 500лв с две седмици доставка, което малко ме отказва. Ключа е от този тип:
  3. ociata

    MMI Умря

    Окей съм за подобни опити Пиши ми ако искаш на ЛС да се разберем.
  4. ociata

    MMI Умря

    Старото се търкаля в багажника. Какво е умряло не знам но не дава признаци на живот
  5. ociata

    MMI Умря

    Ето така изглежда: Модела му е 4G1 053 035.
  6. ociata

    MMI Умря

    Проблема беше решен от Мишо със смяна на модула, едно голямо
  7. ociata

    MMI Умря

    Ако мога да цитирам телеграфния отговор от Ауди: "Радио модула който отговаря за цялата система". Питах ги тоест без него нищо ли няма да работи(предполагайки че може да е примерно я навигация, я нещо dvd я нещо такова и да са отделни компоненти) и отговора беше не няма да работи без тоя модул.
  8. ociata

    MMI Умря

    Днес ходих в Порше и от там казаха че модула в багажника се е предал. Цена нов 2000лв
  9. ociata

    Обща тема: Audi A4 B8

    Да отбележа и аз - ужасно тъпо работи. Сравявам го с Insignia и ... C2 Ъпдейта как може да се направи?
  10. ociata

    MMI Умря

    Колата не е авант а е седан. Радио модула не е ли часто от самото двд с картата? И ако е само радио модула или усливалтеля защо умира цялото като го пусна?
  11. ociata

    MMI Умря

    Имам навигация която изолирахме с т.нар. тапа, която до колко видях просто симулира оптиката.
  12. ociata

    MMI Умря

    Не, CAN Gateway-a не сме го пробвали на друга кола. Пробвахме самото DVD на друга кола и тръгна. Просто не се изказах правилно. Оптиката мига от DVD-то и от CAN Gateway-a и въпреки това на диагностика излиза че няма връзка.
  13. ociata

    MMI Умря

    След няколко часа ровене беше набеден CAN модула. Изолирахме навигацията, проверихме всички бушони, проверихме оптиката от КАН до модула, и пак не... Моя модул в друга А4-ка си пее. Ще звъня в Порше тея дни да им я карам
  14. ociata

    MMI Умря

    Ние диагностика правихме вече и изкарва грешка в основния кабел към устройството. Вчера пробвах да ресетна MMI-a задържайки трите копчета и резултат никакъв.
  15. ociata

    MMI Умря

    Гледах буксите в багажника и всичко ми изглежда нормално. Някой да препоръча майстор?
×
×
  • Create New...