Jump to content

Plamen Paskov

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 Avant 1.9TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

655 профилни разглеждания

Plamen Paskov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Plamen Paskov

    предна камера

    И в това, което казваш има резон. Ще си поиграя с настройките на парктроника да вида дали , ако променя дистанцията няма да е по-лесно
  2. Plamen Paskov

    предна камера

    Мерси,ще проверя. Подземния гараж,в който я пребирам е изключително тесен и редовно има спрели коли пред него. Обикновенно,за да вляза нещата се случват за милиметри ,а на предния парктроник не мога да му свикна.
  3. Plamen Paskov

    предна камера

    Здравейте, Колата е Ауди А4 2014г. с камера за задно виждане. Интерсува ме възможно ли е да се сложи и предна камера? Ако да, кой може да го направи и приблизително какъв бюджет е нужен? Мерси
  4. Plamen Paskov

    Аларма мак

    Здравейте, Според вас има ли смисъл от поставянето на имобилайзер и отделно на софтуер,който да забранява обучаването на ключ без да е наличен физически ключ. Конкретно става въпрос за продукти на мак06. Питам тъй като при наличие на имобилайзер ми се струва,че е излишно забраната на обучение на ключ тъй като дори да успеят да обучат ключ без джунджурийката на имобилайзера не биха могли да запалят колата? Пропускам ли нещо?
  5. Plamen Paskov

    смяна на език

    Здрасти, Някой знае ли от къде се променя езика на навигацията, MMI, дисплея където е километража и гласови команди да стане на английски? Колата е ауди а4 2014г.
  6. Ако все още си търсиш скоро ще пускам моето A4 B7 1.9 TDI 116к.с 2007г
  7. Здравейте колеги, До сега карах А4 Б7 2007 1.9 TDI ръчка, но е време да го сменя с нещо по-ново и по "семейно" и автоматик. Моделите на които съм се спрял: Audi A4 Avant 2014 2.0 TDI quattro automatic s-tronic Audi Q5 2012 2.0 TDI quattro automatic s-tronic Колите ще са внос от швейцария на по 115,000км и двете минали тамошния им преглед, т.е. приемаме , че са в изрядно състояние. Големият ми въпрос е на коя от двете да се спра. Основните ми изисквания са сигурността да е на добро ниво, обезшумяване и комфортна возия. И двете коли имат "екстрите", които искам. Като цяло тия двигатели на ниво ли са? Скоростна кутия? Стандартни проблеми , които да очаквам? П.С. този двигател за Q5 муден ли ще е или е достатъчен? Мерси
  8. Мерси за мнението. И още едно въпросче - опасно ли е да продължа да карам още няколко дни така ? Може ли да ме остави на пътя?
  9. Здравейте колеги, От 1-2 дни насам при потегляне на първа колата претриса все едно ще угасне. Получава са при отпускане на съединителя. Някакви идеи какво може да е това?
  10. Благодаря на всички за отговорите! Само не разбрах с лупи ли са ми фаровете или не? И още нещо относно изгарянето на моторчето на чистачките - може ли да се избегне това или след слагане на ксенон все идва тоя момент? Друго , което да трябва да ме притеснява от слагането ?
  11. ето така ми изглежда фарът в момента в момента нямам измиване на фаровете и автоматично регулиране (регулирането става от копче). може ли да се сложи на тази кола и ако да какво ще струва ориентировъчно?
  12. Здравейте колеги, Мисля да си сложа ксенонови фарове, но не разбирам нищо от това. Какво излиза да се сложат едни хубави такива и да са в съответствие със закона? Колата е Audi A4 1.9TDI 2007г
  13. Здрасти, Търся си капачка за задната чистачка тъй като моята се счупи. Идеи?
  14. как да проверя къде изтича? под автомобила ли преминава маркучето?
×
×
  • Create New...