Jump to content

deox87

Members
  • Мнения

    193
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Montana

Последни посетители

1683 профилни разглеждания

deox87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Някой от форума дали е ходил на място да гледа конкретната обява и с какви впечатления е останал? Ако някой иска да се изкаже извън конкретния ми въпрос може да се почувства поканен за лично мнение. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11672151591181644&slink=sehxrw
  2. bsdnikolov, Можеш ли да кажеш метода на почистване. Трябват ли ми някакви препарати за самото почистване и смазка за на края ? Чакам да ми дойдат още някой части за самите врати и сигурно във вторник,ако ми позволи времето,ще започна разглабянето.
  3. Супер. На първо четене, ще се опитам да ги ремонтирам и ще пиша пак.
  4. Тези моторчета нямат ли алтернатива за цялостната им подмяна? Мисля, че с тяхното разглобяване, ще бера яд и по точно с ваденето на контрата, която държи вътрешността в кожуха. Предполагам, че там е проблема, до колкото разбрах.
  5. Ако това е самия проблем и сам,ще мога да го направя,но се бях насочил към майстор. Има ли нещо специфично за което да внимавам? А колкото до кодирането,на плафоните, как стоят нещата ?
  6. Взел съм цялата ел инсталация от буксата от модула до всяка една от 3-те крушки + Бутон за аларма. Трябва само да я сложа,но преди това трябва да рециклират бравите,че почнаха да не отключват от вън при студено време. Само кодирането ме спъва, останалото е plug & play
  7. Здравейте. Взех си два комплекта осветителни тела за декоративните панели на врати, на предните врати,но ми трябва помощ за кодирането. Някой може ли да каже как става ?
  8. Тази която съм хванал с ръка.
  9. Здравейте. Една от буксата за радиото е повредена и искам да я сменя ( еденичен дин, концерт 2 ). Някой може ли да внесе ясното в това, дали може да се купи индивидуално и да сподели за сериен номер. П.С. Прерових моргите, но голяма част от колите са без инсталация, а за наличните, цените са абсурдни.
  10. Би трябвало, всичко е минато на пясакосъруйка част по част. И мен ме съмнява за актуатора, но е така да хвърля трицифрена сума само за свалянето не ми се дават.По тяхни думи, турбината е настроена заводски.
  11. Ето данните от моята турбина със същите проблеми, като на колегата Nekov. При мен, само е чистена и сложена на стенд Дали ще я нагазя от 2к или 2,5к оборота на колата са и нужни точно 3 секунди да зацепи. Гледана е за грешки по всякакъв възможен начин и нищо не показва. Ако някой разбира да изкаже мнение
  12. Много точно го каза! личо мнение е че именно черната решетка стои естетично на черна или бяла кола.
  13. И при мен е същото след, като ми чистиха турбината,но се отказах да ходя по майстори и да ги гледам как се чешат по главите и да ми казват че всичко и е ок. Ако откриеш проблема ще се радвам да споделиш!
  14. deox87

    Демонтаж таван

    Благодаря,но вече им се ядосах и сега ще трябва да си купувам нови. Ще е полезно за някой друг
×
×
  • Create New...