Jump to content

hakerakn

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

666 профилни разглеждания

hakerakn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги предстой ми да извърша подобна операция за първи път. Снимките в първия пост нещо не се отварят и не мога да ги ползвам за помощ. Ако може нека някой колега който е правил тази манипулация да качи снимки как се прави стъпка по стъпка.
  2. Колеги и аз със с Nokia суб-буфер за А3 8L1. 1997 год. От около 2 седмици ми отказа да работи буфера. Със Сони CD съм. ДО скоро системата работеше идеално. Проблема е че самия буфер не работи. Като откача кабела на буфера ми изгасват задните колони, по което съдя че има сигнал до буфера и проблема не е в окабеляването. Съмнява ме крайното стъпало на буфера. Ако това стъпало е изгоряло не би трябвало да работят и задните говорители нали така колеги ?
  3. Трябва ми сервиз понеже ме удариха от зад както може да се види от снимките. Трябва да се изправи гредата, капака на багажника, и ако не намеря същия цвят броня да се пребоядиса. Местоположение : София
  4. Колеги помагайте трябва ми частите от снимката т.е задна броня, стопове, маска. Цвят черен металик. Ако може и да ми препоръчате читав майстор бояджия а София. Извинявам се ако темата не е в правилния раздел.
  5. hakerakn

    Части помощ

    Колеги помагайте трябва ми частите от снимката т.е задна броня, стопове, маска. Цвят черен металик. Ако може и да ми препоръчате читав майстор бояджия а София.
  6. Здравейте колеги искам да попитам каква ще бъде цената за S Line пакет за А3 8L (1997-03) ?
  7. Здравейте колеги отскоро и аз имам проблеми със трудно влизане на 1 и 3 скорост. Мисля че имам износено "ябълковидно съединение" (не знам дали това ми е точното наименование) което било някъде под скоростния лост. Съдя по това че лоста има доста голям свободен ход т.е много се клати. Въпроса ми е как се нарича това съединение и къде в София мога да го нямеря ? Колата ми е Ауди А3 1.8 125 к.с 1996-2002 бензин
  8. Ако може някой да ги преведе на малко по-разбираем български.
  9. hakerakn

    Свещи за Ауди А3

    Тези свещи стават ли за А3 1,8 125 кс ? http://www.ngksparkplugs.com/products/spark_plugs/laser_iridium.asp#
  10. hakerakn

    Скоростна кутия 1.8 20V

    Разгледах VAG каталога и установих че има 7 модификации на скоростната кутия. http://www.vagcat.com/epc/cat/au/A3/1999/201/51/2398438/ Как да разбера коя е моята ?
  11. Колега трябва ми скоростна кутия за Ауди А3 1.8 20V (125 Hp). бензин. Имаш ли налична и каква цена е ?
  12. hakerakn

    Скоростна кутия 1.8 20V

    Тъй като знанията ми за двигатели и трансмисии са малко бедни. Какво значение има това предавателно число ? Примерно скоростите ще са по-къси или няма да има такава мощност както с оригиналните. Моля обяснете малко по-подробно.
  13. Здравейте колеги скоро си счупих на моята А3 скоростната кутия в един камък на пътя. Интересувам се от кой други модели коли скоростната кутия може да пасне на моя двигател ? До колкото съм чувал от Голф 4 и Ауди А4 ставали, но имало проблем с напасването на съединителя. от 1.6 и 1.8Т до колкото знам не пасват (може и да греша). Колата ми е Ауди А3 1.8 20V (125 Hp).
  14. Става ли за 1.8 125 кс бензин? До колкото знам има някакво разминаване в съединителя.
  15. Издирва се скоростна кутия за Ауди А3 1.8 20V (125 Hp) за предпочитане е да се намира в София. Моята замина след среща с един камък. Както уцелих камъка там и остана. Никаква скорост не влиза.
×
×
  • Create New...