Jump to content

valioj

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ___

Персонална информация

  • Пол
    Male

valioj's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Четири години бях с 3х24' 1080п в къщи и ми се струваха перфектно решение, като в същото време си четях статии и ревюта за 21:9 стандарта и си мислех, че са просто поредната изгъзица. Е, преди 5 месеца смених централния си монитор с извит Делл 34' 1440п и ефекта беше уау. Толкова голяма работна площ без рамки е нещо съвсем различно. Предишният път когато бях толкова доволен от ъпгрейд на личното си пц, беше преди милион години, когато минах от кофти црт-монитор на читаво лцд. Освен работната площ, друг плюс е, че и ЛГ и Делл си идват със софтуер, с който можеш да си разделяш екрана в произволни прозорци и е страшно удобно за работа. Може да разделиш екрана на 2 и да ползваш 2 PC-ta, които да управляваш с една мишка и клавиатура. Минуси ? - За мен основният е backlight bleed-а . На черен екран, левият горен край си е осветен порядъчно. До колкото съм чел, при 21:9 си е проблем на технологията и в моделите за 2016/2017 би трябвало да е редуциран значително. Да, това е проблем, който се забелязва само на черен или много тъмен фон, но мисля, че е редно да се спомене.
  2. Тук има една доста информативна тема, която касае обслужването на веригите >http://audirevolution.net/forum/index.php?topic=2746.0 Иначе, ако се ориентирам правилно, за 1500-2000лв се взима кита от снимката по-долу, който не включва някои (най-скъпите) компоненти, от списъка на @ghostdog. Какъв е ресурса на двете зъбни колела и на двата (хидравлични ??) обтегача, и дали е разумно да се пропусне смяната им,когато сменяш веригите, предполагам е отделна тема.
  3. Ясно, благодаря ви. А аз като прочетох на сайта им : и се почувствах тъпо, как така не съм ги чувал .
  4. А някой има ли впечатления от Rmania. По горе @trespasser е постнал няколко линка на работни станции от този магазин, разгледах и сайта им, и без съмнение има интересни неща. Но след това хвърлих едно око и на фейсбук страницата им и егати и отношението към клиента, егати и самочувствието. Ясно че е пълно с тролове, но въпреки това не ми се струва нормално, всеки втори отговор на един търговец да е обида. И се чудя ако се наложи да се ползва гаранцията, която обявяват каква ще е развръзката.
  5. Би ли споделил кои са тези модели за по стотина лева -не се заяждам ,а наистина ми е интересно? Защото примерно в headfi.org ,болшинството от мненията са че прилични слушалки под $100 няма , и това по цени в US.
  6. А някой има ли идея тези защо са толкова евтини ?
  7. ^ Microsoft избра HTC за флагман на Windows Phone 8 Иначе нокията поне на хартия въобще не е зле . Само тези цветове на корпуса нещо ...
  8. Само да допълня ,Мерцедес предлага системата за изключване на единия ред цилиндри при W220 ,като за S600(атмосферния V12) е серийна както каза Verter ,а за S500 се предлагала срещу доплащане ,като мощността с нея е била 299кс ,а без нея 306кс. При фейслифта на модела от есента на 2002 е прекратено използването и.
  9. Е да де.Това на ,което си постнал снимки е именно Е38 L7 ,като всички са на база 750ил( 760 на Е38 няма).Част от тях имат и преграда между шофьора и пътниците -за това и писах че ще е странно сам да караш подобен автомобил. А за двете хиляди лева на месец колегите ще ти обяснят
  10. В България има минимум 3 броя E38L7 продадени от официалните дилъри (2 от тях бронирани). А сам да караш собствната си стреч лимузина е...
  11. Защо не погледнеш и HP Probook 4730s.
  12. Лошото е съпорта на Моторола или по-скоро липсата на такъв за Европа .За Milestone още няма официялен ъпдейт до Фройо , a като гледам за Milestone ХТ720 въобще не се предвижда такъв https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades?view=overview Тъй че вариантите са или да си остане на 2.1 ,или къстъм ром - в XDA-Developers може би има варианти. Аз ползвам Milestone и съм доволен -много добра сглобка,качествени материали, добър дисплей и приемлива призводителност (- с CyanogenMOD съм ,Фройо и клок на 900мхц). Като минус -живота на батерията, съпорта а вече и изостават като хардуер от топ предложенията при Андроид телефоните.
×
×
  • Create New...